Ο Μητσοτάκης δεν έχει και τις καλύτερες επιδόσεις σχεδόν σε τίποτα, κι όμως κερδίζει στις δημοσκοπήσεις γιατί;

Στην οικονομία δεν δείχνει να μπορεί να ελέγξει τα πράγματα ώστε να περιορίσει κάπως την διεθνή, όπως είναι η αλήθεια κρίση.

Από επενδύσεις, κάτι λίγα, όχι όμως αυτό που θα κάνει την διαφορά.

Σε αυξήσεις και επιδόματα δεν τα πάει άσχημα, κόβει όμως από άλλους ώστε να επέλθει ισορροπία, πάντα προς τα κάτω, αυτό έκανε και ο ΣΥΡΙΖΑ, αυτό θα κάνει και ο επόμενος. 

Στην πανδημία, μπορεί να μην πεθάναμε όλοι, αλλά οι πολίτες είναι διχασμένοι και αρκετοί παραπονεμένοι, γιατί πληρώνουν πρόστιμα, στερήθηκαν ελευθερίες, ενώ κάποιοι δεν δουλεύουν, αλλά βέβαια φοβήθηκε να τους απολύσει

Στην παιδεία, στον τομέα με τα πανεπιστήμια, συμπεριφορά κότας, 100, συχνά γερασμένοι, επαγγελματίες κουκουλοφόροι τον κάνουν ό,τι θέλουν.

Γιατί λοιπόν δείχνει να μην υποχωρεί στις δημοσκοπήσεις, πιστεύω γιατί εξακολουθούν να θεωρούν ότι οι αντίπαλοι του θα τα κάνουν χειρότερα, αφού σαν σύνθημα έχουν το Μητσοτάκη μπλα μπλα για έναν που κάνει ακριβώς το αντίθετο, τώρα τους αρέσει το Ηλίθιε Μητσοτάκη με αφορμή το κογκρέσο, για το οποίο πιστεύουν ότι είναι ηλίθια Αμερικανάκια αφού τον χειροκροτούσαν.