Οι Ουκρανοί δείχνουν ότι θα πολεμάνε για πάντα, οι Ρώσοι;

Σε δεύτερη μοίρα έχει περάσει ο πόλεμος στην Ουκρανία και αυτά που διαβάζουμε πηγάζουν συνήθως από τους υπερασπιστές της θέσης του Πούτιν που προσπαθούν να μας πείσουν πόσο κακοί είναι οι Δυτικοί που έχουν κακό παρελθόν και βέβαια την αντιπολίτευση η οποία κάνει στην ουσία την χαζή και παρεμβαίνει σαν να μην έχουν σημασία οι υποχρεώσεις της χώρας μας στις συμμαχίες που συμμετέχει.

Δηλαδή κάνουν κριτική γιατί κάνουμε σαν χώρα αυτό που κάνουν σχεδόν όλες οι υπόλοιπες χώρες του ΝΑΤΟ και η Ελλάδα δεν είναι Αγγλία. Ισπανία ή Γαλλία να πάει κόντρα στις επιθυμίες της συμμαχίας.

Μπορούν λοιπόν οι Ρώσοι να συνεχίσουν σε ένα πόλεμο χωρίς τέλος; και η Ουκρανία δεν είναι Αφγανιστάν, δεν θα είναι έκπληξη αν στο μέλλον αρχίσει να κάνει επιθέσεις σε Ρωσικά εδάφη.

Επίσης στον επόμενο χειμώνα η δύση θα είναι προετοιμασμένη για τα ενεργειακά και ίσως για τα σιτηρά, άσε που δεν θα απέκλεια μία πολεμική παρέμβαση του ΝΑΤΟ δήθεν για επισιτιστικούς λόγους, η Ρωσία όσο και να φωνάζει, δεν έχει την δύναμη να τα βάλει με όλο τον υπόλοιπο κόσμο, ναι έχει τα πυρηνικά, όμως αν τα χρησιμοποιήσει θα θανατώσει αρκετά εκατομμύρια ανθρώπους στην δύση, αλλά οι Ρώσικες μεγάλες πόλεις θα είναι πια μόνο τρύπες και δεν θα υπάρχει Ρωσία, αν είναι τόσο τρελός ο Πούτιν, θα το δούμε, αλλά είναι όλοι οι δίπλα τρελοί; θα το μάθουμε  σύντομα πιστεύω