Τα ανύπαρκτα άλμπουμ στην εποχή μας, οδήγησαν στην ανυπαρξία και τα τραγούδια

Όποιος συνήθιζε στο παρελθόν να παρακολουθεί το Αμερικάνικο τοπ 40 σίγουρα θα έχει ευχάριστες αναμνήσεις. Δεν θα έλεγα το ίδιο όμως σήμερα και για τους νέους που δεν μπορούν να παρακολουθήσουν μία ανάλογη εκπομπή γιατί δεν έχει νόημα η δημιουργία της.

Κάθε εβδομάδα τουλάχιστον 10 τραγούδια στα 40 πρώρα ανήκουν στον καλλιτέχνη που έχει το Νο 1, σε μερικές περιπτώσεις αυτός μπορεί να έχει και 20 στα 40.

Ποιος θα καθόταν να ακούσει ένα τοπ 40 με 15 τραγούδια του Bad Bunny και 10 του Drake, έτσι μοιραία εξαφανίστηκε το τοπ 40 του Billboard και υπάρχουν μόνο τα τοπικά τοπ 40 σε κάθε πολιτεία που σίγουρα έχουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Με τον θάνατο του τοπ 40, όλο και λιγότεροι νέοι θα αγαπούν την μουσική με το πάθος που είχαν οι παλαιότεροι και σταδιακά θα απαξιώνονται όλα τα ρεκόρ που χρειάσθηκαν  πολλές δεκαετίες για να δημιουργηθούν, τώρα τα καταρρίπτουν κάθε εβδομάδα.

Η εποχή του Streaming λέει, μόνο που κάθε εβδομάδα έχουμε και νέα εποχή αφού συνήθως οι επιτυχίες από τα Νο 1 άλμπουμ κρατούν 2-3 εβδομάδες.

Στο αποκορύφωμα της καριέρας τους Beatles και Rolling Stones δεν κυκλοφορούσαν τα τραγούδια τους στα άλμπουμ, αλλά μόνο σαν μικρούς δίσκους.

Video Url