1  Ότι δεν μπορεί οι πολιτικοί μας να έχουν σε μεγάλο ποσοστό τόσο μεγάλες περιουσίες χωρίς ιδιαίτερα σημαντικές επαγγελματικές δραστηριότητες, οι περισσότεροι επικαλούνται την περιουσία που απέκτησαν από τις γυναίκες τους, οι οποίες συνήθως δεν είναι υποχρεωμένες, ούτε κανείς τις ρώτησε πως  απέκτησαν τόσα χρήματα.
 
2 Ότι είναι αφύσικο μία ομάδα να κατακτά τόσες φορές το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της χώρας, την στιγμή που αυτό δεν συμβαίνει σε καμία άλλη χώρα, πλην της Κροατίας η οποία η είναι από τις πρώτες σε διαφθορά.
 
3 Ότι η Ελληνική τηλεόραση είναι απλά χυδαία όσον αφορά τα μεγάλα κανάλια και οι Ελληνικές εκπομπές είτε αφορούν σώου, πρωινάδικα, μεσημεριανά και γενικά οποιαδήποτε εκπομπή που συμμετέχουν Έλληνες. Χρησιμοποιούν φρασεολογία που πολλοί δεν χρησιμοποιούν ακόμα και στις κρεβατοκάμαρες, κι όμως υπάρχει αρμόδιο συμβούλιο που κάνει πως δεν βλέπει.
Όσο για τα μικρότερα κανάλια, ελέγχονται σε μεγάλο ποσοστό ανεπίσημα από 2-3 ανθρώπους που παρασκευάζουν τους πολιτικούς του μέλλοντος κυρίως μέσω της Β' Αθηνών.
 
4 Ότι κάποιοι συμπατριώτες μας που φοροδιαφεύγουν, στην ουσία φορτώνουν το κόστος των επιπτώσεων για το κράτος σε όλους τους υπόλοιπους Έλληνες.
 
5 Ότι δεν μπορεί να συνεχισθεί το να είναι χωρισμένη η χώρα σε προνομιούχους και μη. Ξέρουμε ποιοι ευνοούνται και ποιοι πληρώνουν, δεν χρειάζεται να τους αναφέρουμε.
 
 6 Ότι δεν μπορεί να συσσωρεύεται όλο και περισσότερο ο πλούτος της χώρας σε συγκεκριμένες οικογένειες ή επιχειρηματικούς ομίλους και να πληρώνουν το μεγαλύτερο κομμάτι της φορολογίας οι μισθωτοί και συνταξιούχοι. Το να δηλώνουν ζημιές ή ελάχιστα κέρδη οι μεγάλες επιχειρήσεις δεν τους τιμά γιατί λογικά είναι αδύνατον να κάνουν σωστές δηλώσεις.
 
7 Ότι πρέπει να πάψουν τα ΜΜΕ και το κράτος να χαϊδεύουν όλους όσους χρωστάνε, οι οποίοι σε σημαντικό ποσοστό εκμεταλλεύονται αυτούς οι οποίοι πραγματικά έχουν πρόβλημα και δίκαια αδυνατούν να πληρώσουν αυτά που οφείλουν, αφού τους έχουν επιβληθεί σημαντικά και συχνά άδικα πρόστιμα, ενώ έχουν εξοφλήσει μεγάλο μέρος των οφειλών τους.
 
8  Ότι δεν μπορούν να κλαίγονται μετά από κάθε φυσική καταστροφή και να κατηγορούν το κράτος αυτοί που έκτισαν παράνομα πάνω σε ρέματα ή ποτάμια
 
9 Ότι η κατάσταση στην παιδεία όπως έχει διαμορφωθεί εδώ και πολλά χρόνια είναι επιζήμια για την χώρα και πρέπει να αλλάξει επιστρέφοντας στον πραγματικό σκοπό που εκπροσωπεί από την αρχαιότητα.    

 10 Ότι άλλο είναι η αριστερά και άλλο η δεξιά, άλλο η δεξιά και άλλο η αριστερά.

 

11 Ότι οι μειοψηφίες στην πολιτική, στα γήπεδα, στην κοινωνία δεν πρέπει να επιβάλλουν τις θέσεις τους στην πλειοψηφία, το αντίθετο προκαλεί παρενέργειες στην ζωή και των δύο πλευρών.

12 Ότι όσο ανεβαίνει η τιμή του κουτόχορτου που μας πουλάνε όλα τα κόμματα, δεν πρέπει να αγοράζουμε.