Επιτακτική ανάγκη να σταματήσει η συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision στα Αγγλικά

Επιτακτική ανάγκη να σταματήσει η συμμετοχή της Ελλάδας στην Eurovision στα Αγγλικά

Προτείνω από του χρόνου η ΕΡΤ να κάνει υποχρεωτική την συμμετοχή μας στα Ελληνικά στην Eurovision, δεν έχει κανένα νόημα η συμμετοχή στα Αγγλικά και δεν μας προσφέρει τίποτα.

Αξιοπρεπής η φετινή εμφάνιση μας, αλλά χωρίς καμία προοπτική να γίνει επιτυχία, σαν να είπαμε να στείλουμε κάτι που δεν θα πάει άσχημα και θα μας εκθέσει.

Όμως η Eurovision εδώ και χρόνια είναι ένα παραμύθι που σκοπό έχει να προβάλει την κάθε χώρα και η Ελλάδα έχει ανάγκη από προβολή του brand name Ελλάδα, o τουρισμός είναι η μόνη πηγή εσόδων μας και η προβολή θα γίνει με ένα Ελληνικό τραγούδι.

Δεν είναι χαζές οι περισσότερες χώρες που διαλέγουν τραγούδια στην γλώσσα τους. είδατε η Σερβία πχ μύριζε Σερβία, δεν προσπάθησαν να μιμηθούν την Billie Eilish ούτε την Dua Lipa

Ο Δημήτρης Κοντόπουλος και οι άλλοι αμέτρητοι ταλαντούχοι συνθέτες που διαθέτουμε μπορούν να γράψουν το κατάλληλο τραγούδι στα Ελληνικά, άλλωστε ο Δημήτρης ουσιαστικά ξεκίνησε με την ευκαιρία που είχαμε να συνεργασθούμε στα άλμπουμ με την Ηρώ και με το ταλέντο του συνέβαλε στην επιτυχία της.

Κώστας Ζουγρής

 

 

 

 

https://www.popup.gr/