Ακρίβεια, πόλεμος και πανδημία, το χατ τρικ του τρόμου, το ΝΑΤΟ έμπλεξε όπως αυτός που πάει να χωρίσει κάποιους

Ακρίβεια, πόλεμος και πανδημία, το χατ τρικ του τρόμου, το ΝΑΤΟ έμπλεξε όπως αυτός που πάει να χωρίσει κάποιους

Δεν ξέρω αν το έχουν συνειδητοποιήσει όλοι, αλλά εδώ και πάνω από 2 χρόνια ζούμε σε κατάσταση ψυχολογικής πολιορκίας και τίποτα δεν δείχνει ότι κάτι θα αλλάξει.

Φεύγει το ένα και έρχεται το άλλο, οι μόνοι που αισιοδοξούν είναι οι βουλευτές και τα στελέχη της αντιπολίτευσης που έχουν βαλθεί να μας πείσουν ότι αυτή η διεθνής κατάσταση θα εξαφανισθεί αμέσως μόλις χάσει την εξουσία ο Μητσοτάκης. Αν τα καταφέρουν να τους στείλουμε και στον υπόλοιπο πλανήτη και βέβαια στον Πούτιν για να σταματήσει αμέσως τον πόλεμο αφού θα τον πείσουν αυτοί που έχουν λύσεις για τα πάντα.

Η ακρίβεια είναι βούτυρο στο ψωμί για το μεγάλο κεφάλαιο που αυξάνει τις τιμές αρκετές φορές περισσότερο από όσο πρέπει εκμεταλλευόμενη την γενική τάση από ένα κοινό που δεν έχει σωστή καταναλωτική συμπεριφορά, αλλά και ηγέτες να το καθοδηγήσουν ώστε να τιθασεύουν την ακρίβεια, ο μόνος τρόπος είναι η αποχή, τίποτα άλλο δεν πονάει περισσότερο την αισχροκέρδεια.

Η πανδημία πιστεύουν πολλοί ότι είναι ψεύτική και αλωνίζουν στο διαδίκτυο και τις τηλεοράσεις ατιμώρητα προβληματίζοντας τους αναποφάσιστους πολίτες που αν είναι πάνω από 70 ετών κινδυνεύουν να μπουν σε σοβαρές περιπέτειες.

Σύμφωνα με το κίνημα των αντισυστημικών αυτά που γίνονται στην Κίνα και η μόνιμη πια κατάσταση με πολλούς θανάτους καθημερινά σε πολλές χώρες είναι μία ψεύτικη πραγματικότητα, εντάξει, όλα είναι ένα ψέμα όπως τραγουδούσε παλιά και ο Καζαντζίδης.

Ο πόλεμος, είναι πια ένα μεγάλο μπέρδεμα, η μόνη κερδισμένη είναι η Αμερική και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει αύριο, από Γ' Παγκόσμιος μέχρι εγκατάλειψη της Ουκρανίας στην τύχη της, αφού όλα δείχνουν ότι μόνο όταν αποφασίσουν οι μαφίες στις δύο χώρες θα σταματήσει ο πόλεμος, σαν να είναι μία εσωτερική υπόθεση.

Το ΝΑΤΟ έμπλεξε, όπως μπλέκει οποιοσδήποτε πάει να χωρίσει ένα καυγά μεταξύ αγνώστων και βρίσκει τον μπελά του.

Κώστας Ζουγρής