Ο Μικ Τζάγκερ βλέπει τον Yungblud και τον Machine Gun Kelly ως το μέλλον της ροκ μουσικής

Ο Μικ Τζάγκερ βλέπει τον Yungblud και τον Machine Gun Kelly ως το μέλλον της ροκ μουσικής

Ο Mick Jagger έχει δει το μέλλον του rock 'n' roll και τα ονόματά τους είναι Yungblud και Machine Gun Kelly.

«Στη ροκ μουσική χρειάζεσαι ενέργεια και δεν υπάρχουν πολλοί νέοι ροκ τραγουδιστές. Τώρα είναι λίγοι», είπε ο frontman των Rolling Stones σε μια νέα συνέντευξη στον σουηδικό ραδιοφωνικό σταθμό P4, όπως αναφέρει η The Independent. «Έχετε Yungblud και Machine Gun Kelly. Αυτό το είδος post-punk ατμόσφαιρας με κάνει να πιστεύω ότι υπάρχει ακόμα λίγη ζωή στο ροκ εν ρολ».

Ο Yungblud, ο οποίος κυκλοφόρησε πρόσφατα το single "The Funeral" ως συνέχεια του 2020's Weird!, ανέφερε στο παρελθόν τον Jagger ως έμπνευση για το είδος της μακροζωίας της καριέρας που ελπίζει να έχει, λέγοντας στο NME το 2019, "I' Δεν ανησυχώ για το να είμαι περίπου 10 λεπτά, να έχω ένα τραγούδι επιτυχίας, να πάρω μια γαμημένη έπαυλη, να πάρω πάρα πολλά ναρκωτικά και να αυτοκτονήσω. Θέλω να το κάνω αυτό μέχρι να μοιάσω στον Μικ Τζάγκερ. Εξακολουθεί να είναι σέξι!»

Εν τω μεταξύ, ο Kelly έχει τροφοδοτήσει τη συνεχιζόμενη αναβίωση της ποπ-πανκ στα charts χάρη στη δημιουργική συνεργασία του με τον Travis Barker, η οποία δημιούργησε τα επιτυχημένα άλμπουμ Tickets to My Downfall και το Mainstream Sellout του περασμένου μήνα. Η επερχόμενη περιοδεία του στην αρένα με την Avril Lavigne και τους WILLOW, Trippie Redd, Iann Diorr και, φυσικά, Barker, ξεκινά αυτό το καλοκαίρι. .

Ο ράπερ που έγινε ρόκερ θα εμφανιστεί επίσης στο Lollapalooza αυτόν τον Ιούλιο - προς μεγάλη δυσαρέσκεια του Joyner Lucas - αν και ελπίζουμε ότι θα είναι αρκετά σοφός ώστε να μην διασκευάσει ξανά το System of a Down του "Aerials" αφού έκοψε το τραγούδι στο The Ο Howard Stern Show νωρίτερα αυτόν τον μήνα.

Όσο για τους Rolling Stones του Jagger, συνεχίζουν να είναι δυνατοί. αυτό το καλοκαίρι, θα ξεκινήσουν μια ευρωπαϊκή περιοδεία για τον εορτασμό της 60ής επετείου του συγκροτήματος.