Πού πήγαν όλοι οι φίλοι;

Πού πήγαν όλοι οι φίλοι;

Τα τελευταία χρόνια η παρέα λιγοστεύει και στις γιορτές η απουσία τους γίνεται για κάποιο λόγο πιο έντονη.

Ο Νώντας άνοιξε τον χορό, ήταν ο άνθρωπος που με γνώρισε σε άλλους φίλους που η παρέα μαζί τους με βοήθησε να μάθω πολλά πράγματα.

Ο Σωτήρης ήταν ο πιο φανατικός φίλος της σελίδας, ζούσε μόνο γι' αυτό και την εκπομπή, και ίσως λίγο Λίβερπουλ, έφυγε ξαφνικά πολύ νωρίς, ένα πρωινό δεν ήλθε σε επαφή μαζί μου, όπως συνήθιζε, του τηλεφώνησα, δεν το σήκωσε και ανησυχώντας ειδοποίησα την αστυνομία γιατί δεν είχα επαφή με συγγενείς του, αυτό ήταν το τέλος

Ο Δημήτρης από την Βέροια εκτός από το μπάσκετ, είχε σαν σκοπό ζωής και την μουσική, έφυγε κι αυτός ξαφνικά, το έμαθα ένα πρωί στις ειδήσεις.

Ο Στέλιος ήταν το καταφύγιο για όλους τους προβληματισμούς μου, σε όλα τα επίπεδα, δυστυχώς έκλεισε κι αυτός ο κύκλος, τώρα θα τα συζητάει με τον Ρασούλη και θα μας κοροϊδεύουν γι' αυτά που ζούμε. στην παρέα τους θα έχουν ενδεχομένως και τον Σταύρο που τον ήξερε ο Μανώλης να τους λέει τα τελευταία νέα της χώρας μας.

Η Ζωή είναι μία ταινία σε χιλιάδες καθημερινές συνέχειες που ποτέ δεν ξέρεις το τέλος τους, όλα συμβαίνουν ξαφνικά, ακόμα και όταν σε έχουν προειδοποιήσει, διάφορα είδη μουσικής με ένωναν, εκτός από τα υπόλοιπα με όλους αυτούς, όπως και αμέτρητους άλλους που γράφουν την ιστορία της κάθε παρουσίας στον πλανήτη.

Κώστας Ζουγρής

 

 

 

 

https://www.popup.gr/