Μαμά, μ' αγαπάς; ρωτούν παιδιά που βλέπουν στην TV για την υπόθεση Πισπιρίγκου

Μαμά, μ' αγαπάς; ρωτούν παιδιά που βλέπουν στην TV για την υπόθεση Πισπιρίγκου

Η Ελληνική κοινωνία μόνιμα έχει πρόβλημα με την πραγματικότητα και βλέπει μόνο αυτά που θέλει να δει ενώ τους δίνει και την διάσταση που της αρέσει.

Το διαπιστώνουμε αυτό κάθε μέρα εδώ και χρόνια και βασικά εκτός από την έλλειψη λογικής, οφείλεται και στην έλλειψη δικαιοσύνης.

Διάβασα προχθές σε ένα έντυπο για ένα καλλιτέχνη τον οποίο αγνοώ σαν όνομα, δεν νομίζω να έχει κάνει απολύτως τίποτα, αν και μπορεί να είναι ταλαντούχος, αλλά δεν τον ξέρω, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι, που δήλωσε, ότι τον έχει κουράσει το Λονδίνο όπου ζει και η αυστηρή τήρηση των νόμων και προτιμά τον αναρχικό τρόπο που ζουν οι άνθρωποι στην Αθήνα, δηλαδή ας πούμε να περνάς με κόκκινο και α μην σε ελέγχει κανείς και δεκάδες άλλα πολύ σοβαρά, όπως ακόμα και εγκλήματα για τα οποία με ένα καλό δικηγόρο, μένεις ουσιαστικά ατιμώρητος για ότι κάνεις.

ΟΙ κακές κυβερνήσεις και οι κακοί νομικοί έχουν κάνει τους νόμους πιστεύουν πολλοί, δεν μας λένε όμως ποιους νόμους προτείνουν αυτοί γιατί η απάντηση είναι ότι δεν θέλουν να υπάρχουν νόμοι, αλλά και αν υπάρχουν, να εφαρμόζονται μόνο αυτοί που τους βολεύει.

Η υπόθεση της Πάτρας είναι σε δικαστική εξέλιξη και όλη μέρα, όλα τα κανάλια συζητούν γι' αυτήν, για την μάνα που κατηγορείται ότι σκότωσε τα παιδιά της και τα γνωστά,

Μέσα σε ένα σπίτι, δεν έχουν όλοι 10 δωμάτια, παιδιά και γονείς έχουν πρόσβαση στην ίδια τηλεόραση και ακούν συχνά τα ίδια πράγματα με συνέπεια πολλά παιδάκια να ανησυχούν για το αν θα μπορούσαν και οι δικοί τους γονείς να έχουν την ίδια συμπεριφορά.

Κανονικά όλες οι υποθέσεις που βρίσκονται στα δικαστήρια έπρεπε να απαγορεύεται να σχολιάζονται στην TV και γενικά τα μέσα, εδώ οι εισαγγελείς πιστεύουν προφανώς το αντίθετο.

Ο τίτλος δεν είναι ψεύτικος, υπάρχουν παιδάκια που πραγματικά ανησυχούν. Κορίτσια στα νηπιαγωγεία παίζουν λέει την Πισπιρίγκου, έχουμε ξεφύγει εντελώς.

Κώστας Ζουγρής