Το ροκ της Μπαλαλάικας

Το ροκ της Μπαλαλάικας

Διαβάζω αυτά που γράφουν σε διάφορες σελίδες Έλληνες όλων των πολιτικών αποχρώσεων και νομίζω ότι ζω όλες τις περιόδους της Ελληνικής ιστορίας στις οποίες ποτέ δεν συμφώνησαν σε τίποτα οι κατά καιρούς πολιτικές παρατάξεις.

Όλοι έχουν μία έπαρση για την Κύπρο η οποία παρουσιάζεται περίπου σαν μία χαμένη βιασμένη κορασίδα, κάτι που ισχύει βέβαια αν λάβουμε υπ' όψιν την εισβολή της Τουρκίας, όμως σήμερα η Κύπρος είναι μία Ευρωπαϊκή χώρα που έχει ξεπεράσει σε αντίθεση με την Ελλάδα τα οικονομικά και πολιτικά της προβλήματα και πάει μπροστά.

Εμείς πάμε συνέχεια πίσω, σαν να ζούμε έναν light εμφύλιο με τον ΣΥΡΙΖΑ να έχει πετύχει αυτό που δεν κατάφερε ποτέ το ΚΚΕ, δηλαδή να κερδίσει την πλειοψηφία του Ελληνικού λαού ισορροπώντας καλύτερα ίσως και από τον Ανδρέα Παπανδρέου με δύση και ανατολή.

Ροκ και μπαλαλάικα μαζί, αυτή είναι η χρυσή συνταγή, εκατομμυριούχοι που φροντίζουν για το καλό του όλο και πιο φτωχού Ελληνικού λαού και το αστείο είναι ότι αυτό ισχύει για όλα τα κόμματα του κοινοβουλίου, εκτός μερικών βουλευτών του ΚΚΕ.

Έλεγα σήμερα σε κάποιον για τον παρουσιαστή ενός από τα κανάλια που ακολουθούν φιλική πολιτική προς την Ρωσία και μου είπε μα αυτά είπε και ο Ευαγγελάτος, αυτό είναι το μυστικό, όλοι έχουν στην ουσία μία γραμμή, ακόμα και η ΝΔ που συχνά απολογείται όταν ξεφεύγει από την στην ουσία αριστερή πολιτική της.

Κώστας Ζουγρής