Γιατί Μητσοτάκης, Τσίπρας και υπόλοιποι θέλουν πρόωρες εκλογές;

Γιατί Μητσοτάκης, Τσίπρας και υπόλοιποι θέλουν πρόωρες εκλογές;

Όλα τα κόμματα ζητούν εκλογές για να μας σώσουν, πλην της ΝΔ για την οποία ο Μητσοτάκης λέει μέχρι τώρα το αντίθετο. Δεν αλλάζει βέβαια τον εκλογικό νόμο, όπως δεν το άλλαξε και ο πατέρα του και έσερνε συνέχεια την χώρα σε εκλογές, Οι Μητσοτάκηδες δεν ανήκουν σε κανένα κόμμα, μόνο στο σόι τους, έχουν κάποιοι από αυτούς ικανότητες, όμως ακριβώς επειδή δεν είναι δεξιοί, δεν είναι αριστεροί, αλλά υποχρεωμένοι να ικανοποιούν τους πάντες, πάντα θα είναι ξένο σώμα για την χώρα, εκτός και αν όσο είναι στη εξουσία αποφασίσουν να κάνουν αυτά που πραγματικά πιστεύουν και ας μην τους ψηφίσει ποτέ κανείς στο μέλλον, δεν το κάνουν όμως, είναι οι εγχώριες πιέσεις, οι ξένοι, πολλά.

Πιστεύω ότι αν όχι τον Ιούνιο, τον Σεπτέμβριο θα έχουμε πρόωρες εκλογές, θα είναι χαζός αν τις αφήσει για τον Ιούλιο του 2023 και ο Τσίπρας κακός βιάζεται, ο χρόνος είναι υπέρ του σε σχέση με την ΝΔ αλλά κατά σε σχέση με το ΚΙΝΑΛ.

Τώρα φωνάζουν όλοι για την ακρίβεια του Μητσοτάκη, όπως φώναζαν για την πανδημία του Μητσοτάκη, τις πυρκαϊές του Μητσοτάκη, τον πόλεμο της Ουκρανίας του Μητσοτάκη, τις πλημμύρες του Μητσοτάκη, ξέχασαν να του χρεώσουν τον αποκλεισμό της Ιταλίας στο παγκόσμιο κύπελλο από τα Σκόπια.

Συνήθως βέβαια βρίζεις αυτόν ο οποίος είναι καλύτερος σου, ποτέ αυτούς στους οποίους δεν δίνεις σημασία.

Λίγο μυαλό χρειάζεται, αν πάει η χώρα σε εκλογές, θα βουλιάξει πιο βαθιά στα προβλήματα, δεν θα γίνει εύκολα αυτοδύναμη κυβέρνηση, κάποιοι βέβαια δεν θέλουν να έχουμε κυβέρνηση η ακυβερνησία είναι το καλύτερο τους και αυτό επιδιώκουν, δεν ξέρουν όμως πόσο εύκολο είναι η χώρα να πέσει σε περιπέτειες αν οι γείτονες διαγνώσουν την αδυναμία μας, νομίζουν ότι η Ελλάδα είναι ατρόμητη.

Δείτε τον πίνακα με τον πληθωρισμό στην υπόλοιπη Ευρώπη, στις περισσότερες χώρες δεν έχει και μεγάλη διαφορά από εμάς, ας αφήσουμε πια τις κομματικές παρωπίδες και ας ψάξουμε να βρούμε τρόπους να βελτιώσουμε τα πράγματα, δηλαδή τι να πουν οι Ισπανοί με 9,8 πρέπει να κρεμάσουν τον πρωθυπουργό τους;

FPQAD lWYBIyd7k

Η Ευρώπη έχει μπλέξει, η Αμερική έχει βάλει πονηρή τρικλοποδιά σε όλους και δεν είναι τόσο εύκολη η λύση.

Κώστας Ζουγρής