Σκεφτείτε την αντίδραση των 'ορφανών πια' αν είχε κάνει την εισβολή στην Ουκρανία το ΝΑΤΟ

Σκεφτείτε την αντίδραση των 'ορφανών πια' αν  είχε κάνει την εισβολή στην Ουκρανία το ΝΑΤΟ

Αυτή η 'στρατιωτική επιχείρηση' όπως την αποκαλεί ο Πούτιν άφησε οριστικά πολλά ορφανά στην χώρα μας τα οποία δεν θέλουν βέβαια να ακολουθήσουν τον δρόμο της Βόρειας Κορέας, ούτε και της Κούβας την οποία πολλοί επιλέγουν για τις διακοπές τους.

Πιστεύουν ότι η Ρωσία θα επικρατήσει, όμως η Ρωσία ότι και να γίνει, ακόμα και αν κατακτήσει την μισή Ευρώπη, είναι τελειωμένη και θα κάνει χρόνια να σηκώσει κεφάλι.

Ένα μπέρδεμα υπάρχει πάντα μέσα μας αφού η Μαμά Ρωσία πάντα ασκούσε μία γοητεία και το αντίπαλο δέος στους 'κακούς' Αμερικάνους. Βέβαια η ανάμειξη των Ρώσων στην Συρία και το Αφγανιστάν ή οι επεμβάσεις της σε εδάφη που είχαν αποχωρήσει από την Σοβιετική ένωση είχαν περάσει στα ψιλά γράμματα αφού όλοι στα ΜΜΕ ήταν πάντα, εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων 'κεντροαριστεροί'΄ που όμως είχαν τοποθετηθεί στις θέσεις τους, συνήθως από δεξιούς, αυτή είναι η ιδιομορφία των Ελλήνων οι οποίοι όπως έχω γράψει όλοι ανήκουν σε ένα κόμμα, το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα, αυτός ήταν ο ηγέτης που έβαζε τους Αμερικανούς στην θέση τους και έδωσε τροφή και δουλειές στον λαό.

Πάντα παραμένουμε μία τριτοκοσμική χώρα, όποιος και να μας κυβερνά, γι' αυτό και η κατά καιρούς συμπαράσταση σε Σαντάμ, Μιλόσεβιτς, Καντάφι κλπ. λουλούδια

Κώστας Ζουγρής