Μια άθλια κατάσταση στην τηλεόραση

Μια άθλια κατάσταση στην τηλεόραση

Το επίπεδο έχει πέσει τόσο χαμηλά που δύσκολα θα πάει πιο κάτω. Είμαι περίεργος αν αυτοί που τροφοδοτούν τον κόσμο με αυτά τα προγράμματα επιτρέπουν στα παιδιά τους να τα παρακολουθούν και δε μιλάω για τους παρουσιαστές, γιατί σ' αυτούς προφανώς έχει μπει στο πετσί τους αυτό που κάνουν, αλλά τους ιδιοκτήτες των σταθμών.

Βέβαια οι διευθυντές των προγραμμάτων ξέρουν τι θέλει ο κόσμος, τίποτα δεν είναι τυχαίο και αυτό συμβαίνει στις περισσότερες χώρες του πλανήτη, κι εμείς συζητάμε για μουσική.

Ειδικά αυτά τα προγράμματα που έχουν καλεσμένους στο στούντιο ή στο τηλέφωνο είναι τόσο ξετσίπωτα, η άλλη σήμερα είδα τυχαία ότι έβγαλε τον δικηγόρο κάποιου που έχει συλληφθεί για εγκληματική ενέργεια, να κάνει τι; ξέπλυμα του εγκλήματος;

Βάλαμε προχθές ένα τραγούδι και μια ανάρτηση της Φουρέιρα για τα γενέθλια της και διαμαρτυρήθηκαν καμιά δεκαριά, δεν αποκλείω το να είναι οι περισσότεροι από αυτούς θαυμαστές των Ελληνικών συγκροτημάτων με τα παράξενα Αγγλικά ονόματα που οι τραγουδίστριες νομίζουν ότι είναι οι νέες PJ Harvey. Λυπάμαι αλλά προτιμώ αυτές που τραγουδούν Ελληνικά. Δεν νομίζω ότι υπάρχει θεραπεία, η τηλεόραση με τα Σαβουράηβορ βρίσκει και τα κάνει, ούτε για πλάκα δεν είναι να τα βλέπει κανείς.

Προφανώς δεν είναι τυχαίο το ότι τα γυρίσματα είναι σε περιοχές με καλοκαιρία για να βλέπουν οι τηλεθεατές τα κορμιά των πρωταγωνιστών και να σχολιάζουν.

Δίνουν θέματα και στο διαδίκτυο, ειδικά στο Twitter που είναι το απόλυτο 'Κατιναριό'.

Κώστας Ζουγρής