Ζελένσκι σπουδαίος ηγέτης ή ηλίθιος Καραγκιόζης

Ζελένσκι σπουδαίος ηγέτης ή ηλίθιος Καραγκιόζης

Οι εξελίξεις δείχνουν ότι όποιες και να είναι οι εξελίξεις στον πόλεμο της Ουκρανίας ο χαμένος θα είναι ο Ζελένσκι.

Επειδή δεν δίνουμε καμία περίπτωση να επικρατήσει της Ρωσίας η Ουκρανία, πιστεύουμε ότι αργά ή γρήγορα θα αναγκασθεί να παραιτηθεί και να φύγει στο εξωτερικό, αν στο μεταξύ δεν πέσει θύμα από κάποια επιχείρηση των Ρώσων ή των Ουκρανών.

Αν πείσει το ΝΑΤΟ να πάρει μέρος στον πόλεμο, τότε θα οδηγήσει τον πλανήτη στον Γ' Παγκόσμιο, αν συνεχίσει την αντίσταση θα οδηγήσει στον θάνατο χιλιάδες Ουκρανούς πολίτες και στρατιώτες και βέβαια Ρώσους στρατιώτες που παίρνουν μέρος στις επιχειρήσεις και εδώ χαμένος θα είναι γιατί σκοτώνονται τόσες χιλιάδες σε ένα πόλεμο που είναι χαμένος, ακόμα και αν συμμετάσχουν στον πόλεμο οι δυτικοί, οι Ρώσοι θα καταστρέψουν την Ουκρανία.

Οι Αμερικάνοι είχαν δίκιο όταν έλεγαν ότι θα εισβάλουν οι Ρώσοι στην Ουκρανία, αν έφευγε τότε θα είχαν σωθεί χιλιάδες ψυχές, τώρα και πάλι θα προσπαθήσει κάποια στιγμή προς το τέλος να την κοπανήσει, θα προλάβει όμως;

Αν παραδοθεί τώρα θα είναι σαν να παραδέχεται το λάθος του, το θέμα είναι τι φταίει ο λαός, βέβαια αυτοί των ψήφισαν, γι' αυτό οι εκλογές δεν είναι τόσο απλό πράγμα.

H ιστορία δεν θα τον δικαιώσει, όχι ότι ο Πούτιν είναι καλύτερος σαν χαρακτήρας, αλλά σαν ηγέτης και πολιτικός ξέρει τι κάνει και προχωράει μέχρι εκεί που μπορεί και του επιτρέπει ο αντίπαλος που στην προκειμένη περίπτωση ακόμα δεν είναι η δύση. Προσωπικά πιστεύω ότι η ιστορία της Ουκρανίας θα λήξει σύντομα. .

Κώστας Ζουγρής