Johnny Marr: Μηδενική η πιθανότητα να συνεργασθώ ξανά με τον Morrissey

Johnny Marr: Μηδενική η πιθανότητα να συνεργασθώ ξανά με τον Morrissey

Καθώς ο Johnny Marr συνεχίζει να προωθεί το τελευταίο του σόλο άλμπουμ Fever Dreams Pts 1-4, εξακολουθεί - ΑΚΟΜΑ - να απευθύνεται στον πρώην σύντροφο των Smiths, Morrissey, ο οποίος, αν θυμάστε, έγραψε πρόσφατα μια ανοιχτή επιστολή στον Marr ζητώντας του να σταματήσei να μιλάei για αυτόν στις συνεντεύξεις. Στο BBC Radio 2, ο Marr είπε στον οικοδεσπότη Steve Wright ότι υπάρχει «μηδενική» πιθανότητα για προσωπική ή επαγγελματική σχέση μεταξύ του ίδιου και του Morrissey, προσθέτοντας ότι η τελευταία φορά που μίλησαν ήταν πριν από «18 ή ίσως 15» χρόνια.

Εν τω μεταξύ, το Σαββατοκύριακο, ο Marr ρωτήθηκε για τον Morrissey σε συνέντευξή του στους Times, όπου μίλησε για την αντίδρασή του στην ανοιχτή επιστολή που του έστειλε. Ως υπενθύμιση, έστειλε ένα tweet: «Αγαπητέ @officialmoz. Μια «ανοιχτή επιστολή» ήταν πραγματικότητα το 1953, τώρα όλα γίνονται με τα «κοινωνικά μέσα» . Ακόμη και ο Ντόναλντ Τζέι Τραμπ αυτά χρησιμοποιεί.

«Όταν δέχεσαι επίθεση απροσδόκητα, ιδιαίτερα δημόσια, πρέπει να υπερασπιστείς τον εαυτό σου», είπε ο Μαρ στους Times, προσθέτοντας: «Η επιστολή σχεδιάστηκε για να είναι προσβλητική, έτσι δεν είναι; Αυτή πρέπει να ήταν η ιδέα. Αν είναι κάτι που δεν βασίζεται στην πραγματικότητα, πρέπει να αντιδράσεις με τον ίδιο τρόπο, κάτι που είναι απλώς γελοιοποίηση».

Και μάθε στα παιδιά σου το