Δεν ήλθε και το τέλος του κόσμου, ήλθε όμως το τέλος του κόσμου που ξέραμε

Δεν ήλθε και το τέλος του κόσμου, ήλθε όμως το τέλος του κόσμου που ξέραμε

Θα έχετε ίσως παρατηρήσει ότι σχεδόν τα πάντα πια κινούνται σε παγκόσμια κλίμακα με τους ίδιους ρυθμούς, λες και κάποια αόρατη δύναμη δίνει το έναυσμα για να αλλάξει κάτι το οποίο στην συνέχει ακολουθεί όλος ο πλανήτης.

Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτό αν παρακολουθήσει κανείς την διεθνή ειδησεογραφία.

Βλέπετε στο θέμα του κορονωϊού οι νεκροί κάθε μέρα δεν υποχωρούν, όμως τα μέσα έπαψαν πια να δίνουν τόση σημασία, σαν να μην συμβαίνει τίποτα και σε πολλές χώρες, σχεδόν σε όλες τις μεγάλες περνούν το μήνυμα ότι φτάσαμε στο τέλος.

Η ακρίβεια είναι κι αυτή παγκόσμιο φαινόμενο, αφού ξεκινάει από αυτούς που ελέγχουν συγκεκριμένα προϊόντα που έχει ανάγκη η ανθρωπότητα για να λειτουργήσει.

Στο θέμα των μέσων στο διαδίκτυο υπάρχει πια καθαρά η παρέμβαση του 'Μεγάλου αδελφού' κάθε φορά που πάει κάποιος να ξεφύγει από την γραμμή. Εμείς όποτε έχουμε γράψει κάτι για την θρησκεία, την αρχαία Ελλάδα ή αναφέρουμε λέξεις που υπονοούν ότι κάτι δεν πάει καλά, οι οποίες βέβαια απλά ταιριάζουν με το κείμενο, μας τιμωρούν με γελοίες άσχετες δικαιολογίες ότι πουλάμε σεξ σε ενήλικους και αδιευκρίνιστη πάντα δικαιολογία για την οποία δεν σου δίνουν την δυνατότητα να κάνεις ένσταση.

Στην μουσική, στο σινεμά, παντού γίνετε το ίδιο, με το ζόρι επιβάλλουν την θεματολογία που θέλουν, τα τραγούδια που θέλουν, τους πολιτικούς που θέλουν.

Βέβαια μερικοί, παλαιάς κοπής, αν και νέοι πολιτικοί, προσπαθούν να μας πείσουν στην χώρα μας ότι θα αλλάξουν τα πάντα, ναι και ύστερα θα τηλεφωνήσουν στην γυναίκα τους ή σύντροφό τους και θα της πουν 'αγάπη μου τα άλλαξα όλα'.

Προσωπικά έχω χάσει τον ύπνο μου πολεμώντας κάτι που είναι αδύνατον να αλλάξω. Ο κόσμος αδιαφορεί για την μουσική, στο εξής τα νέα τραγούδια που δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικά δεν θα τα ανεβάζουμε στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, ίσως μόνο στο Twitter για πιο γρήγορη ενημέρωση, οι υπόλοιποι θα τα βλέπουν στην σελίδα μας apotis4stis5.com

Εμείς δεν έχουμε την δυνατότητα που έχουν οι πολιτικοί που ελέγχουν μικρά ή μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια για να σας καλέσουμε να μας τηλεφωνήσετε με χρέωση, όποιος θέλει βοηθάει την σελίδα με τον τρόπο που υπάρχει στις αναρτήσεις μας.

Όπως είπα, δεν μπορούμε να αλλάξουμε τον κόσμο, θα προσπαθήσουμε όμως στα πλαίσια του εφικτού να κρατήσουμε επαφή με τον κόσμο που ξέραμε.

Κώστας Ζουγρής