Ο παράδεισος μπορεί να περιμένει

Ο παράδεισος μπορεί να περιμένει

Κάθε μέρα 100 περίπου συνάνθρωποι μας χάνουν την ζωή τους από τον κορονωιό ή αν θέλετε από επιπλοκές που έχουν σχέση με αυτόν, γιατί αν πας στο νοσοκομείο επειδή έχεις νοσήσει από τον ιό και σε κτυπήσει κάποιο βακτήριο του νοσοκομείου, από τι πέθανες; αν δεν είχες κορονωιό που θα σε έβρισκε το βακτήριο, ή αν δεν αντέξει η καρδιά σου ή χίλια άλλα, καλό είναι να μην νοσήσουμε ή αν νοσήσουμε να το περάσουμε όσο πιο ανώδυνα γίνεται.

Αν διαβάσει ή ακούσει κανείς τα ΜΜΕ που αντιπολιτεύονται την κυβέρνηση, σε μόνιμη βάση, δεν το λένε ευθέως, αλλά σου λένε με τρόπο ότι τα εμβόλια δεν βοηθούν. Τόσοι εμβολιασμένοι πέθαναν και ανάλογα, είναι ντροπή τους που βάζουν ανθρώπους σε κίνδυνο πιστεύοντας ότι θα κερδίσει μερικούς ψήφους το κόμμα που υποστηρίζουν, πράγμα που δεν δείχνουν βέβαια οι δημοσκοπήσεις, αυτοί εκεί όμως επιμένουν.

Εγώ που δεν με ενδιαφέρει κανένα κόμμα, γιατί δυστυχώς όλα, όπως και οι ποδοσφαιρικές ομάδες είναι εταιρείες, ρωτάω το εξής: Πόσοι εμβολιασμένοι από το περιβάλλον σας ή φίλοι τους νόσησαν και ποιες ήταν οι επιπτώσεις στην υγεία τους και πόσοι από την άλλη πλευρά, δηλαδή ανεμβολίαστοι.

Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση, αλλά εγώ δεν έχω ακούσει για παρενέργειες σε εμβολιασμένο, έχω ακούσει βέβαια για εμβολιασμένους που νόσησαν σοβαρά, αλλά αν δεν είχαν κάνει το εμβόλιο, ίσως να μην ζούσαν.

Μετρήστε τις πιθανότητες και αποφασίστε, ποτέ δεν είναι αργά, αυτό το πράγμα δεν θα μας χαιρετήσει εύκολα, προσέξτε ειδικά τα παιδιά, αν μπείτε στην διαδικασία να φοβόσαστε τα διάφορα εμβόλια και να δυσπιστείτε για την επιστήμη, θα μπούμε σε μεγάλες περιπέτειες, να ι αλλά ο τάδε γιατρός είπε εκεί, αυτό, αυτός ο γιατρός δεν έχει υπεύθυνη θέση, δηλαδή πιστεύετε ότι αν κάποιος από αυτούς ήταν υπουργός ή είχε υπεύθυνη θέση θα έλεγε τα ίδια; δεν νομίζω, τους βλέπουμε που άλλα λένε όταν κυβερνούν και άλλα στην αντιπολίτευση, όλα τα κόμματα.

Κώστας Ζουγρής