Αφήστε τις 'κόνξες', το 99% αυτών που πεθαίνουν δεν είναι εμβολιασμένοι

Αφήστε τις 'κόνξες', το 99% αυτών που πεθαίνουν δεν είναι εμβολιασμένοι

Άκουγα χθες το βράδυ ένα από τα περιθωριακά κανάλια να προωθεί τις θέσεις των αντιεμβολιαστών, όπως όλα τα μικρά κανάλια και βέβαια τις θέσεις του κόμματος που είναι ήδη στην βουλή και είναι το μόνο που είναι εναντίον των εμβολίων.

Για να πείσει λοιπόν αυτούς που το παρακολουθούν και ανάμεσα τους είναι και αρκετά έξυπνοι άνθρωποι, είχε καλεσμένο έναν ιερωμένο ο οποίος παράλληλα είναι και ψυχίατρος.

Αυτός ο παπάς λοιπόν απαντώντας στις στημένες συνήθως ερωτήσεις των δημοσιογράφων έλεγε ότι όλες οι κυβερνήσεις του πλανήτη έχουν εφεύρει τον κορονοϊό γιατί θέλουν να μειωθεί ο πληθυσμός του πλανήτη και έχουν παραπλανήσει την διεθνή επιστημονική κοινότητα που τους υποστηρίζει.

Αυτός ο άνθρωπος, ψυχίατρος λέει ό,τι θέλει, τον ακούνε αρκετές χιλιάδες, οι οποίοι μεταφέρουν αυτές τις απόψεις σε άλλους και εμείς οι υπόλοιποι μαζί με την κυβέρνηση, την αντιπολίτευση και τους εισαγγελείς τον ακούμε σαν αυτά που λέει να είναι εντελώς αληθινά και δεν υπάρχει καμία αντίδραση.

Ήδη στην Αμερική έχει αρχίσει και δυσανασχετεί ο κόσμος για την συμπεριφορά των μη εμβολιασμένων και μερικοί προτείνουν ακραίες λύσεις, όπως ο αποκλεισμός τους από τα νοσοκομεία όταν νοσούν.

Εδώ οι ποινές για εικονικούς εμβολιασμούς είναι μηδαμινές και οι αποφάσεις θα παρθούν σε 1-2 χρόνια, ενώ όσοι παρανομούν δεν έχουν και καμία οικονομική συνέπεια αφού ο κλάδος στον οποίο ανήκουν είναι ταμπού και δεν τον πειράζει καμία κυβέρνηση.

Αργά ή γρήγορα, αν συνεχισθεί αυτή η κατάσταση και δεν εμβολιασθεί ο κόσμος σε μεγάλο ποσοστό, οι υπόλοιποι θα νοσήσουν στα σίγουρα και κανείς δεν ξέρει αν θα επιζήσουν και αυτό γιατί ο παπάς ψυχίατρος είναι ελεύθερος να μιλάει σαν λοιμωξιολόγος για να ανέβει το κόμμα αυτού που είναι σε online επαφή με τον Χριστό.

Κώστας Ζουγρής