Τι γραμμή πρέπει να ακολουθήσει ο Τσίπρας στην Θεσσαλονίκη

Τι γραμμή πρέπει να ακολουθήσει ο Τσίπρας στην Θεσσαλονίκη

Ο Αλέξης Τσίπρας θα μας πει την γραμμή του κόμματος και θα δώσει απαντήσεις σ'αυτά που έταξε η κυβέρνηση. Η εύκολη λύση θα είναι να τάξει κι αυτός περισσότερα, όμως νομίζω ότι στο παρελθόν οι εξαγγελίες του από την Θεσσαλονίκη δεν του είχαν κάνει καλό όταν ηταν κυβέρνηση γιατί δεν μπόρεσε να τις τηρήσει.

Θα πρότεινα να ρίξει το βάρος στο νοικοκύρεμα της οικονομίας και την εξάλειψη των ανισοτήτων που υπάρχουν τώρα. Οι νέοι δεν πρόκειται να δουλέψουν στην Ελλάδα με τόσο χαμηλούς μισθούς, τουλάχιστον οι πιο ικανοί, θα φεύγουν στο εξωτερικό.

Βασικά να αφήσει την συμπαράσταση με κάθε ευκαιρία στους λαούς της Αφρικής και της Ασίας που βλέπουν την Ελλάδα σαν το μέσο για να περάσουν στην Ευρώπη και να ρίξει το βάρος στην ενίσχυση της Ελληνικής οικογένειας.

Μόνο με σημαντικά επιδόματα και απαλλαγές θα αρχίσουν να κάνουν απιδιά οι νέοι μας, διαφορετικά κάθε μέρα, όλο και πιο συχνά θα απαντάμε σε βουλευτές που θα εντοπίζουν το πρόβλημα.

Αν βέβαια μας περισσεύουν σαν χώρα χρήματα, ας έρθει όλη η Αφρική και η Ασία εδώ, αρκεί να τους νομιμοποιούν, να εργάζονται νόμιμα και να μην ζουν μόνο με επιδόματα.

Κώστας Ζουγρής