Όσοι δεν εγκρίνουν τα εμβόλια, μισούν κάτι το αόρατο, χωρίς να έχουν εναλλακτική λύση, σαν καλομαθημένα παιδιά.

Όσοι δεν εγκρίνουν τα εμβόλια, μισούν κάτι το αόρατο, χωρίς να έχουν εναλλακτική λύση, σαν καλομαθημένα παιδιά.

Έχουμε μπλέξει και δεν θα ξεμπλέξουμε εύκολα. Πρέπει να ακολουθούμε αυτά που λένε οι επίσημες αρχές ακόμα και αν υπάρχει κίνδυνος να βγουν λάθος, δεν μπορούμε να ακούμε μεμονωμένους αρνητές στο διαδίκτυο.

Τα μηνύματα από όλο τον πλανήτη δεν είναι αισιόδοξα, ο ιός δεν είναι μία απλή γρίπη όπως νομίζουν μερικοί και πολλοί πολιτικοί έχουν τιμωρηθεί από τον λαό για λανθασμένες ενέργειες, το ίδιο θα συμβεί και με την τωρινή Ελληνική κυβέρνηση αν η κατάσταση επιδεινωθεί από μία λάθος κίνηση.

Όπως χρεώνετε σε εμάς οτιδήποτε γράφουμε από την διεθνή ειδησεογραφία, έτσι μερικοί νομίζουν ότι ο ιός συντηρείται από τον Άδωνι, τον Μητσοτάκη, τον Κικίλια, τον Χαρδαλιά, χωρίς κανένας ποτέ να προτείνει εναλλακτική λύση, κάτι που θα ήταν παράλογο βέβαια αφού έχουμε εκλεγμένη κυβέρνηση.

Το ξέρω θα με βρίσουν μερικοί, εγώ όμως πιστεύω στην Δημοκρατία και το σύνταγμα και πάντα θα σέβομαι τις αποφάσεις όποιου και αν κυβερνά, αριστερός, δεξιός, οτιδήποτε και στις εκλογές θα κρίνω τις αποφάσεις του.

Πολλοί Έλληνες βλέπουν τον ιό σαν τον διάβολο και τα βάζουν με τους κυβερνητικούς υπεύθυνους, αντί να βοηθήσουν, λες και αυτοί δεν είναι άνθρωποι, ξέρετε τι πίεση τραβάει ο κάθε Χαρδαλιάς, ο Κικίλιας και αν δεν ήταν αυτοί θα ήταν κάποιος άλλος, θέλουν ατσάλινα νεύρα αυτές οι θέσεις και όσες έχουν σχέση με τον πληθυσμό.

Βασικά όσοι δεν εγκρίνουν τα εμβόλια, μισούν κάτι το αόρατο, χωρίς να έχουν εναλλακτική λύση, σαν καλομαθημένα παιδιά.

Άλλος πιστεύει ότι μας βάζουν τσιπάκια, άλλος ότι θα γίνουμε πίθηκοι, όλοι επιστρατεύουν την επιστημονική φαντασία και λένε 'τι θα γίνει όμως στους εμβολιασμένους σε 2 χρόνια;' τότε θα είναι δικός σας ο πλανήτης, εμείς οι εμβολιασμένοι θα είμαστε πίθηκοι και μέχρι να φτάσουμε στο επίπεδο του πλανήτη των πιθήκων θα περάσουν χιλιάδες χρόνια.

Θα γράψουν μερικοί, τα παίρνετε γι' αυτό τα γράφετε αυτά, εγώ ξέρω ότι ένα site και μία εφημερίδα που ζήτησαν βοήθεια, την πήραν σε σημαντικό βαθμό από αυτούς που εγκρίνουν τις κομματικές θέσεις τους, εμείς όποια κυβέρνηση και αν είναι στην εξουσία είμαστε ξεγραμμένοι αφού δεν ανήκουμε στην παρέα τους, όσο γι' αυτούς που αγαπούν την μουσική, σε κάθε 1000 εκκλήσεις μας μπορεί να ανταποκριθεί ένας στέλνοντας ότι μπορεί τέλος πάντων, γιατί δεν έχει σημασία το ποσό, αλλά η πράξη, από 1 λεπτό του Ευρώ μια φορά τον χρόνο να έστελναν οι επισκέπτες μας, θα ήμασταν μια χαρά, δυστυχώς όμως δεν έχουμε βρει τον τρόπο να σας πείσουμε.

Κώστας Ζουγρής