Η επιλογή είναι δική σας

Η επιλογή είναι δική σας

Υπάρχουν 100-200 και αν θέλετε 500 άτομα, δύσκολα θα είναι περισσότεροι, που σε ένα αριθμό πια που ξεπερνάει τα 2 εκατομμύρια, μερικές φορές ενοχλούνται από κάποιες μη μουσικές δημοσιεύσεις τις οποίες χρεώνουν στον Πετρίδη ο οποίος δεν έχει καμία σχέση, βέβαια δεν το συζητάω στον Γιάννη αποδίδουν και αυτά που γράφω εγώ, ανεξάρτητα του ότι υπάρχει η δική μου υπογραφή, ίσως έχει μία λογική, θυμάμαι μια μέρα σε ένα διάδρομο της ΕΡΤ με χαιρέτησε ένας υπάλληλος σαν Γιάννη και αμέσως μου ζήτησε συγγνώμη. Η προσωπικότητα του Γιάννη πάντα ήταν πιο αρεστή σε ένα μέρος από το περιβάλλον μας, ειδικά σε αυτούς που θέλουν να έχουν καλές σχέσεις με τους ΄επώνυμους΄.

Εδώ ακόμα και αυτούς που έχω βοηθήσει 100% εγώ δείχνουν να το έχουν ξεχάσει, εγώ δεν μιλάω, ο Γιάννης δεν μιλάει, έτσι ο χρόνος δημιουργεί μία νέα κατάσταση αφού στο ενδιάμεσο και ο Γιάννης τους βοήθησε σημαντικά.

Αυτοί λοιπόν κάνουν παράπονα για τις μη μουσικές αναρτήσεις μας ενώ δεν τις διαβάζουν

Για να μην γράφει ο καθένας ότι θέλει, το facebook σας στέλνει αυτά που ανοίγετε και διαβάζετε, αν διαβάζατε τα μουσικά θα σας έστελνε τα μουσικά, βασικά στέλνει στον καθένα ότι τον ενδιαφέρει, αν ανοίγεις και διαβάζεις συνέχεια τα ζώδια δεν θα σου στείλει τον Frank Zappa, αλλά τα ζώδια.

Τέλος βασικά αυτό δεν είναι μία σελίδα Facebook αλλά αναπαράγει το site και δυστυχώς το 90% διαβάζει τα μη μουσικά, ενώ τα μουσικά αποτελούν περίπου το 60% της ύλης μας.

Κώστας Ζουγρής