Η αγάπη για την μουσική συχνά φτάνει στα όρια του πάθους

Η αγάπη για την μουσική συχνά φτάνει στα όρια του πάθους

Όταν διαβάζω μερικά σχόλια που αναφέρονται στην επίκληση της σελίδας μας για βοήθεια με αρνητικό τρόπο από επισκέπτες μας που ποτέ δεν έχουν καν σκεφτεί να στηρίξουν, πραγματικά απορώ, απορώ γιατί μερικοί από αυτούς επικαλούνται τον Πετρίδη και την σελίδα στο Facebook ενώ ο Γιάννης έχει την ίδια σχέση με την σελίδα που είχε από την πρώτη μέρα.

Αυτό που δεν συμπαθεί ο Γιάννης είναι το να ζητάμε χρήματα, γιατί ενώ καταλαβαίνει τις ανάγκες της σελίδας, δεν θέλει να νομίζει κάποιος ότι ζητάμε χρήματα για δικό του όφελος, πράγμα που βέβαια δεν συμβαίνει.

Οι περισσότερες ανάλογες σελίδες στο εξωτερικό ζητούν βοήθεια, όποιος θέλει βοηθάει, όμως είναι περίεργο να προσπαθεί να μας μειώσει με προσβλητικά λόγια, ενώ δεν συμπαθεί να στηρίζει κάτι που παρακολουθεί πιστεύοντας ότι είναι κάτι σαν υποχρέωση μας, ναι σε κάποιο βαθμό είναι για μένα και τον Πετρίδη που σας οφείλουμε πολλά.

Αυτό όμως δεν συμβαίνει με τους νεότερους που συνεχίζουν το έργο μας και πρέπει να ζήσουν, αφού δεν έχουν άλλους πόρους, μερικοί λένε κλείστε το, όμως δεν είναι εύκολο να κλείσει κάποιος μία σελίδα με τόσο μεγάλη απήχηση.

Κώστας Ζουγρής