1613077979359404458

 

Υπεροξυγόνωση , παίρνουν τα μυαλά σου αέρα , τρελαίνεται ο εγκέφαλος και λές ότι νάναι . Κάπως πρέπει να σωθούμε από τούς εαυτούς μας . Για κάποιο λόγο υπάρχει μιά συλλογική βαθιά πίστη ότι η θέση τού ευρωβουλευτή είναι κάτι σαν ανταμοιβή για τα καλά παιδιά , ένα δώρο από τον νονό , έχουμε ( εμείς εδώ ο σοφός λαός ) στείλει στην ευρωβουλή ποδοσφαιριστές , ηθοποιούς , καθαρίστριες κλπ , τώρα θέλει ο μίστερ Μαρίδας να στείλουμε και κακοποιημένες πρώην Ολυμπιονίκες .

 

Μήν μπερδεύουμε τα πράγματα , στην ευρωβουλή έπρεπε να μάς εκπροσωπεί η αφρόκρεμα τών πολιτικών , δέν είναι καταφύγιο ταλαιπωρημένων , ούτε παράσημο εξαίρετων ενεργειών , είναι προσβολή για την Μπεκατώρου πχ να νιώθει ότι το προσωπικό της δράμα εξαργυρώνεται , πουλιέται , αλλά τίποτα δεν αλλάζει και τό μόνο πού μένει από τήν θαρρετή καταγγελία της είναι το στίγμα τού προσωπικού οφέλους και όχι τής δικαίωσης .

 

Τέλος πάντων , σκόπευα να βάλω σαν συνοδευτικό ένα κομμάτι με τίτλο Ozone Madness για τόν αερισμό τού μυαλού τού Μαριδίδη , αλλά σέ παραδιπλανή λίστα με funk ήχους κυρίως , υπήρχε και κομμάτι τού Χατζηνάσιου ! Βάζω και τα δύο λοιπόν

 

 

 

 

Γίνε μέλος στην ομάδα μας

 

ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ!!! από τις 4 στις 5

 

Και μάθε στα παιδιά σου το https://popup.gr/

 

Αγαπάτε την μουσική από το παρελθόν; θέλετε να ξέρετε τι συμβαίνει σήμερα στον κόσμο; σας αρέσει να ενημερώνεστε πρώτοι για τις αυριανές εξελίξεις; στηρίξτε την προσπάθεια μας με 1-2-5-10-20 ευρώ ή όποιο ποσό θέλετε και σας επιτρέπουν τα οικονομικά σας, εμείς θα προσπαθήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας να σας το ανταποδώσουμε.