Υπεροξυγόνωση , παίρνουν τα μυαλά σου αέρα

Υπεροξυγόνωση , παίρνουν τα μυαλά σου αέρα

Υπεροξυγόνωση , παίρνουν τα μυαλά σου αέρα , τρελαίνεται ο εγκέφαλος και λές ότι νάναι . Κάπως πρέπει να σωθούμε από τούς εαυτούς μας . Για κάποιο λόγο υπάρχει μιά συλλογική βαθιά πίστη ότι η θέση τού ευρωβουλευτή είναι κάτι σαν ανταμοιβή για τα καλά παιδιά , ένα δώρο από τον νονό , έχουμε ( εμείς εδώ ο σοφός λαός ) στείλει στην ευρωβουλή ποδοσφαιριστές , ηθοποιούς , καθαρίστριες κλπ , τώρα θέλει ο μίστερ Μαρίδας να στείλουμε και κακοποιημένες πρώην Ολυμπιονίκες .

Μήν μπερδεύουμε τα πράγματα , στην ευρωβουλή έπρεπε να μάς εκπροσωπεί η αφρόκρεμα τών πολιτικών , δέν είναι καταφύγιο ταλαιπωρημένων , ούτε παράσημο εξαίρετων ενεργειών , είναι προσβολή για την Μπεκατώρου πχ να νιώθει ότι το προσωπικό της δράμα εξαργυρώνεται , πουλιέται , αλλά τίποτα δεν αλλάζει και τό μόνο πού μένει από τήν θαρρετή καταγγελία της είναι το στίγμα τού προσωπικού οφέλους και όχι τής δικαίωσης .

Τέλος πάντων , σκόπευα να βάλω σαν συνοδευτικό ένα κομμάτι με τίτλο Ozone Madness για τόν αερισμό τού μυαλού τού Μαριδίδη , αλλά σέ παραδιπλανή λίστα με funk ήχους κυρίως , υπήρχε και κομμάτι τού Χατζηνάσιου ! Βάζω και τα δύο λοιπόν