Πανδημία: Κώστας Ζουγρής, γιατί προτείνω μια επίθεση αγάπης προς την κυβέρνηση

Πανδημία: Κώστας Ζουγρής, γιατί προτείνω μια επίθεση αγάπης προς την κυβέρνηση

Συνήθως όταν κάνουμε έστω και αναφορά στο όνομα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, θα βρεθούν ένα - δυο άτομα που θα γράψουν ότι γλύφουμε την κυβέρνηση για να μπούμε σε κάποια από τις λίστες τύπου Πέτσα.

Η πραγματικότητα όμως είναι, ότι το SITE,εγώ κι ο Πετρίδης ποτέ δεν ήμασταν στα σχέδια κανενός κόμματος όπως ΠΑΣΟΚ & Νέα Δημοκρατία, ενώ το Σύριζα μπορεί να πήρε τον Πετρίδη πίσω στην ΕΡΤ αλλά φρόντισε να πληρώσει τους 2998 από τους 3000 υπαλλήλους της ΕΡΤ, χωρίς να δείξει ενδιαφέρον στο να βρεθεί τρόπος να πάρουμε τις αμοιβές που μας Οφείλουν προηγούμενες κυβερνήσεις.

Οι οποίες συνήθως μας έδιναν αμοιβές που ήταν το 1/10 από αυτό που έπαιρναν οι κολλητοί τους, αν όχι και λιγότερα.
Τέλος πάντων, δεν είναι τόσο τα χρήματα όσο η αδιαφορία στην ουσία της πολιτείας για την μακροβιότερη ραδιοφωνική εκπομπή στον πλανήτη.

Ο Πετρίδης δεν θέλει να αναφέρεται σε αυτό, αλλά η ζωή είναι μικρή και πραγματικά λυπάμαι για τη συμπεριφορά των υπουργών πολιτισμού, στους οποίους έχω στείλει επανειλημμένα επιστολές τα τελευταία 30 χρόνια, όχι για τις αμοιβές τις Ερτ αλλά για τη μουσική.

Ελπίζω να με συγχωρήσουν οι αναγνώστες για την ποικιλία και τη μη σχέση με το θέμα των όσων αναφέρω, είμαι ξαπλωμένος σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου γράφοντας μερικές από τις σκέψεις μου...ίσως ευθύνεται το επιπλέον οξυγόνο.

Κάθε ημέρα σχεδόν όλα τα κόμματα τις αντιπολίτευσης, συγκεντρώνουν σε μια ανακοίνωση τα καλύτερα στοιχεία από κάθε χώρα του πλανήτη και ουσιαστικά ζητάνε από την κυβέρνηση να εφαρμόσει μια πολιτική, που θα είναι ένα κράμα Ελβετίας, Σουηδίας, νέας Ζηλανδίας, Γερμανίας, Αγίου Μαρίνου και δεν ξέρω γω τι!

Όλοι παραβλέπουν, ότι ζούμε στην Ελλάδα και δεν μπορεί αύριο το πρωί να γίνει Ελβετία στην υγεία και να μαζεύει τα σκουπίδια από τους δρόμους κάθε 5 ημέρες.
Δεν είναι τυχαίο το ότι αυτή η τακτική, δημοκοπικά δεν δείχνει να τους βοηθάει.

Πιστεύω ότι μια επίθεση αγάπης από την αντιπολίτευση και μια προσπάθεια στήριξης από τους οπαδούς των μέτρων που ανακοινώνουν, θα έφερναν σε αμηχανία την κυβέρνηση και θα ανέβαζε τη δημοτικότητα των κομμάτων της αντιπολίτευσης..

Θα μου πείτε, Ζουγρή, γράφεις τις συνηθισμένες μην πούμε τι και ζεις στον κόσμο σου,

Μπορεί να ναι κι έτσι αλλά όταν συνειδητοποιήσουν όλοι ότι τα προβλήματα συνεχίζονται σε όλο τον πλανήτη ίσως αλλάξουν την εκτίμηση για την κατάσταση.

Κώστας Ζουγρής