12 μέρες στο νοσοκομείο , άντεξα

12 μέρες στο νοσοκομείο , άντεξα

Από τον Κώστα Ζουγρή

Μετά από ένα τέτοιο χρονικό διάστημα στο νοσοκομείο που μοιραία περιλαμβάνει και αρκετές ώρες τηλεόρασης, μπορώ να πω ότι η κατάσταση έχει αλλάξει οριστικά και ειδικά για την Ελλάδα.

Τα περισσότερα κανάλια έχουν τέτοια προγράμματα που μπορεί να ψυχαγωγούν μερικές φορές ακόμα και ένα διανοούμενο που ψάχνει στιγμές χαλάρωσης.

Πριν από μερικές μέρες ήλθε στο μυαλό μου η σκέψη να γράψω αυτά που διαβάσατε για την ΕΡΤ, το απόγευμα της ίδιας μέρας η ΕΡΤ έβγαλε ανακοινώσεις υποστηρίζοντας όλα αυτά που έλεγα εγώ το πρωί και αυτές τις ανακοινώσεις τις αναπαρήγαγε όλο το διαδίκτυο.

Συνεχίζω να προβληματίζομαι για το πως μπορούμε να εξαργυρώσουμε αυτή τη μεγάλη επιτυχία που έχουμε από πλευράς επισκεπτών.

Φοβάμαι όμως πως δεν υπάρχει τρόπος. Εκτιμούμε τα μέγιστα αυτούς που μας στηρίζουν σε ένα εκ των προτέρων φαινομενικά χαμένο παιχνίδι που σου δίνει συνεχόμενα Τζακ-ποτ αλλά δε σου δίνει τη δυνατότητα να εισπράξεις γιατί έχει περάσει από πριν το ‘μεγάλο αφεντικό’ που είναι το ελληνικό κεφάλαιο και τα έχει σαρώσει όλα για τις επιχειρήσεις του.

Τη γλίτωσα μετά από δυο εγχειρήσεις, όχι καρδιάς και μια πνευμονική εμβολή και ελπίζω ότι θα τη ξανά γλιτώσω.

Να προσέχετε την υγεία σας, να μην αμελείτε τα μηνύματα που σας δίνει ο οργανισμός σας και να οδηγείτε τους δικούς σας στο να διερευνούν κάθε πρόβλημα που προκύπτει έστω και αν δε φαίνεται τόσο σημαντικό.

Κώστας Ζουγρής