Η πολυγαμική αίρεση με τους 3 γιούς Καναδού πατέρα και τα 150 παιδιά

Η πολυγαμική αίρεση με τους 3 γιούς Καναδού πατέρα και τα 150 παιδιά

Τρία αδέρφια από μια οικογένεια που αριθμεί 150 παιδιά αποκάλυψαν πώς είναι να μεγαλώνεις σε μια πολυγαμική αίρεση, συμπεριλαμβανομένου του πώς γίνονται τα πάρτι γενεθλίων και πώς είναι να είσαι στην ίδια τάξη με τα ανίψια σου.

Ο 19χρονος Μέρλιν Μπλάκμορ, ο οποίος γεννήθηκε από τον 64χρονο Γουίνστον Μπλάκμορ, τον «πιο διάσημο πολυγαμικό» στη Βρετανική Κολομβία, έχει δημιουργήσει ένα τεράστιο κοινό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μιλώντας ανοιχτά για τη ζωή στην ασυνήθιστη οικογένειά του, η οποία περιλαμβάνει 27 μητέρες.

Ο Γουίνστον Μπλάκμορ είχε 27 συζύγους και 150 παιδιά

Μαζί με τον ετεροθαλή αδερφό του, επίσης 19 ετών, Μουράρι, και τον άλλο αδερφό τους, τον 21χρονο Γουόρεν, ο Μέρλιν κατέφυγε στο TikTok για να μοιραστεί ιστορίες σχετικά με τη ζωή σε μια κλειστή κοινωνία. Το τρίο, που όπως λέει, έχει πλέον αφήσει το Μπάουντιγκ και ζει με τις μητέρες του, λένε ότι ελπίζουν πως η επόμενη γενιά «θα είναι οικογένεια και όχι αίρεση».
«Τρίδυμος» αλλά από διαφορετικές μητέρες που γέννησαν όλες την ίδια μέρα

Σε ένα βίντεο, ο Μέρλιν, που ζει πλέον στις ΗΠΑ και έχει 7 αδέρφια, αποκαλύπτει πως έπρεπε να βγει από την κοινότητα για να μιλήσει για την εμπειρία του. «Ήθελα να μιλήσω γι’ αυτό, αλλά έπρεπε να φύγω γιατί φοβόμουν πως κάποιος θα εμφανιστεί στο κατώφλι μου και θα μου κάνει κάτι απλά και μόνο επειδή θα μιλούσα για το πώς μεγάλωσα ως παιδί», λέει. «Ήθελα να μιλήσω γι’ αυτό εδώ και χρόνια. Τώρα είμαι σε θέση που μπορώ να το κάνω, ο κόσμος θα μάθει», προσθέτει.

Τα αδέρφια μεγάλωσαν σε αυτό το σπίτι, με δύο από τις 27 γυναίκες του πατέρα τους και 18 από τα 150 αδέρφια τους. Η μία σύζυγος έμενε στον κάτω όροφο και η άλλη στον επάνω
Σε ένα άλλο βίντεο, ο Μέρλιν περιγράφει ότι είναι «τρίδυμος» επειδή έχει έναν αδερφό και μία αδερφή που γεννήθηκαν την ίδια μέρα με αυτόν –αλλά από διαφορετικές μητέρες. «Ο αδερφός μου και η αδερφή μου είναι πλέον παντρεμένοι εντός της αίρεσης, αλλά δεν έχω επαφή μαζί τους», προσθέτει.

Η πολυμελής οικογένεια - αίρεση

Πώς είναι άραγε τα πάρτι γενεθλίων μέσα σε μια τέτοια αίρεση;

Σε ένα άλλο βίντεο, εξηγεί το τεράστιο εύρος ηλικίας μεταξύ των αδερφών του. Ο μεγαλύτερος, όπως λέει, είναι 44 ετών, ενώ ο μικρότερος μόλις ενός. Λέει επίσης, ότι τα πάρτι γενεθλίων είναι «αρκετά φυσιολογικά». «Μην περιμένετε ότι εμφανίζονται 150 άνθρωποι στο πάρτι γενεθλίων κάθε ατόμου. Ήταν περισσότερο με τους πιο κοντινούς φίλους και τα παιδιά που ήταν πιο κοντά στην δική σου ηλικία. «Μερικές φορές, εάν συνέπεσαν πολλά πάρτι, τα γιορτάζαμε όλα μαζί, αλλά αυτό δεν συνέβαινε συχνά. Ως επί το πλείστον, κάθε παιδί γιόρταζε τα γενέθλιά του, όπως κάθε παιδί σε όλο τον κόσμο».

Ο αδερφός του Γουόρεν Μπλάκμορ, ο οποίος ζει ακόμα στον Καναδά, αναφέρθηκε επίσης στην αίρεση. «Εγώ και ο Μέρλιν είμαστε αδέρφια και οι καλύτεροι φίλοι. Και υπάρχει και ο Μουράι που μεγάλωσε μαζί μας στο ίδιο σπίτι και κάναμε τα πάντα μαζί. Οι μητέρες μας είναι αδερφές. Αντί να μισούμε ο ένας τον άλλον, όπως κάνουν πολλά αδέρφια, βοηθάμε ο ένας τον άλλον».

Ο πατέρας του έφτασε να έχει 27 γυναίκες

Ο Γουόρεν στην συνέχεια εξηγεί, σε άλλο βίντεο, το πώς οι γυναίκες συσχετίζονται μεταξύ τους. «Είναι πολύ άγριο, αλλά ο πατέρας μου είχε κάποια στιγμή 27 γυναίκες. Υπήρχαν 6 διαφορετικές ομάδες αδερφών. Υπήρχαν δύο ομάδες τριών διαφορετικών αδερφών και υπήρχαν άλλες τέσσερις ομάδες, 4 διαφορετικών αδερφών από άλλη οικογένεια».

airesi polygamiki oikogeneia

Σε άλλο βίντεο λέει πως είχε 19 συμμαθητές στην τάξη του στο σχολείο, το οποίο διευθύνει ο πατέρας του. Όλα τα παιδιά είχαν γεννηθεί το 1999. «Είχα 5 αδέρφια, 4 αδερφές, 7 ξαδέρφια και 2 ανιψιές στην τάξη μου. Πήγα στο σχολείο μαζί με τα ανίψια μου, ήμασταν στην ίδια ηλικία» είπε.

@warrens.life

finding myself on YouTube 8 years later. #fyp #cult #polygamy #foryou

♬ Prisoner - Miley Cyrus

Εξήγησε επίσης ότι καλλιεργούσαν το μεγαλύτερο μέρος της τροφής τους – όπως πατάτες, καλαμπόκι και ντομάτες – για να πληρώνουν για την συντήρηση 150 παιδιών, πολλά από τα οποία θα καλλιεργούσαν την γη.

@merlins.life

Reply to @editsbyjoy1 My siblings. #polygamy #exmo #famof150 #siblings #fyp #foryou #foryoupage

♬ Steven Universe - L.Dre

Η οικογένειά του υπάρχει ακόμη και στα βιβλία Νομικής

Ο Μουράι αποκάλυψε πώς έφυγε από το ιδιωτικό σχολείο και πήγε σε δημόσιο γυμνάσιο για το τελευταίο έτος, όπου έμαθε για την οικογένειά του σε ένα μάθημα ιστορίας. «Πολλοί άνθρωποι λένε ότι έμαθαν για τις οικογένειές μας σε σχολικό μάθημα, όπως κι εγώ. Κατά την διάρκεια της τελευταίας χρονιάς στο λύκειο, πήγα σε δημόσιο σχολείο στην κοντινή πόλη και γράφτηκα σε μάθημα νομικής. Και εκεί που κοιτάζω την δουλειά μου και διαβάζω για τους νόμους, πέφτουμε επάνω σε ένα μάθημα για την πολυγαμία. Υπάρχει ένα ολόκληρο κεφάλαιο στα βιβλία νομικής για την οικογένειά μου. Και όλοι ξέρουν ότι είμαι από αυτή την οικογένεια. Επομένως, έμαθα κι εγώ γι’ αυτήν στο μάθημα».

@warrens.life

Lotta sibs #fyp #foryou #cult

♬ Hate The Other Side - Juice WRLD & Marshmello & The Kid Laroi

Σε ένα άλλο βίντεο, ο Μουράι εξηγεί πώς η οικογένειά του διασπάστηκε από την εκκλησία και δημιούργησε μια αίρεση. «Η οικογένειά μου ήταν μέρος της εκκλησίας FLDS, μέχρι το 2002» εξήγησε, αναφερόμενος στην Φονταμενταλιστική Εκκλησία των Τελευταίων Ημερών. «Όταν ο Γουόρεν Τζεφς έγινε ο προφήτης, η οικογένειά μου παρακάμφθηκε. Επειδή τα πράγματα ήταν πολύ μπερδεμένα, πολλοί άνθρωποι έχασαν την σύνδεσή τους με τις οικογένειές τους. Και έτσι προσπάθησαν να μείνουν δεμένοι με ότι είχε απομείνει, προσπαθώντας να διαχειριστούν το τραύμα από αυτή την θρησκεία, με την οικογένειά μου να προσπαθεί να μείνει δεμένη, ενσταλάσσοντας τον ίδιο φόβο που αντιμετώπισε η ίδια, στις επόμενες γενιές. Επομένως, εάν μεγάλωνες σε αυτή την οικογένεια και δεν ήσουν μέρος της αίρεσης, ο κόσμος σε έκρινε ανοιχτά και σε επέκρινε. Βασικά, τα πράγματα πλέον αλλάζουν, και από αίρεση γινόμαστε περισσότερο πλέον μια οικογένεια».

@kayezer0

Reply to @that_bad_artist next question please ! ?? #flds #exmormon #fyp #foryoupage

♬ original sound - Murray Blackmore

Υπενθυμίζεται πως ο Γουόρεν Τζεφς, που είχε πάνω από 70 γυναίκες, εκτίει επί του παρόντος ποινή ισόβιας κάθειρξης σε φυλακή των ΗΠΑ για σεξουαλική κακοποίηση δύο παιδιών. Κάποια στιγμή, μάλιστα, ήταν ένας από τους πιο καταζητούμενους φυγάδες του FBI.

Πηγή: iefimerida.gr