Σε πόσες μέρες θα ξεχάσουμε το ξύλο στο μετρό και θα πάμε για άλλα παρόμοια περιστατικά;

Σε πόσες μέρες θα ξεχάσουμε το ξύλο στο μετρό και θα πάμε για άλλα παρόμοια περιστατικά;

Από σχόλιο επισκέπτη μας

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι το περιστατικό βιντεοσκοπήθηκε απο το κινητό κάποιου επιβάτη συρμού , χωρίς το βίντεο κανένα Μέσο δεν θα είχε δώσει σημασία και το γεγονός θα παρέμενε γνωστό μόνο σε κάποιο βιβλίο συμβάντων.

Ενα ερώτημα πού γεννιέται είναι άν θα πρέπει να υπάρχουν κάμερες σε δημόσια μέρη για την καταγραφή παρανομιών , ένα τμήμα τής κοινωνίας πού αυτοανακηρύσσεται σε ευαίσθητο στην δημοκρατία και αφιερώνεται στήν προστασία τών προσωπικών δεδομένων , αντιτίθεται στήν χρήση καμερών.

Τό πρόβλημα είναι ότι οι υπόλοιποι αναγκάζονται να απωλέσουν κάθε δημοκρατικό και συνταγματικό δικαίωμα προσερχόμενοι ώς πρόβατα επί σφαγή έρμαια τού κάθε χουλιγκάνου . Ο καθένας μας που κυκλοφορεί με αυτοκίνητο γίνεται μάρτυρας παραβιάσεων τού "κόκκινου" , εν δυνάμει δολοφόνοι κυκλοφορούν ατιμώρητοι .

Εχουμε ένα σωρό προβλήματα σαν κοινωνία , θεωρούμε την καταγγελία σάν ρουφιανιά , τον παραβατισμό σαν ιδιοτροπία , έχουμε μία συγχωρητική διάθεση , η τιμωρία μάς τρομάζει , κατά βάθος γνωρίζουμε ότι κι εμείς κάπου παραβατούμε και σιγά σιγά η δημοκρατία ζυγίζει όσο το θράσος τού κάθε τσαμπουκά .

Καί όλοι ασχολούμαστε με το γεγονός , εκφράζουμε θλίψη , οργή , αποτροπιασμό , τι ευγενικές ψυχές είμαστε , με το θύμα τι γίνεται , τι σήμαινε αυτό για την ζωή του ? Εχω ένα συγγενή , πρό ετών ξεκίνησε 7 το πρωί από το σπίτι του να πάει στην στάση τού λεωφορείου για να πάει στην δουλειά του , κράταγε την τσάντα του , σκεφτόταν τήν μέρα του , τα καθημερινά προβλήματα , ένα αυτοκίνητο σταματάει , και δυό γροθιές σταματάνε πάνω του , σπασμένη μύτη , πρησμένο μάτι , για μιά τσάντα με ένα τόστ , χρειάστηκαν μήνες και μήνες για να μήν φοβάται πηγαίνοντας στην ΕΒΓΑ, για να αποκαταστήσει στα παιδιά του την εικόνα τού άθραυστου ικανού πατέρα .Είδατε αυτόν τον σταθμάρχη πώς είναι ξαπλωμένος , δαρμένος . βιασμένος στό πάτωμα ?

Αυριο δεν θα τον θυμόμαστε , αυτός θα θυμάται , θά πρέπει να μαζέψει τα κομμάτια του . Το βαρύναμε , άς το ελαφρύνουμε

neverwill