Δεν θέλω να την βλέπω, (αλλά είμαι ερωτευμένος με την εικόνα που έβγαζε πάντα)

Δεν θέλω να την βλέπω, (αλλά είμαι ερωτευμένος με την εικόνα που έβγαζε πάντα)

Αμέτρητα τα σχόλια σας για την τραγουδίστρια που είναι ήδη 63 ετών και έχει την ικανότητα να προκαλεί την προσοχή σας σαν να είναι 20.

Αμέτρητα τα σχόλια σας και γενικά οι παρεμβάσεις σας για μία γυναίκα που υποτίθεται ότι δεν σας αρέσει, θυμίζει την σχέση αγάπης-μίσους με τους πολιτικούς μας τους οποίους βρίζεται, αλλά τους ψηφίζεται και με 40% ποσοστό.

Η Άννα Βίσση είναι η δεύτερη γυναίκα σε πωλήσεις στην ιστορία της Ελληνικής δισκογραφίας, μετά την Αλεξίου και αυτό από μόνο του δικαιολογεί τις παρεμβάσεις σας, το ίδιο συμβαίνει και με τον Σαββόπουλο, τον Νταλάρα που έχουν εκατομμύρια φίλους, αλλά όπως είναι φυσικό και μερικούς που δεν μπορούν να αποδεχθούν την επιτυχία τους ή απλά δεν τους αρέσουν.

Όλη η υπόθεση μου θυμίζει τα εφηβικά μας χρόνια, όταν ήμασταν καψουρεμένοι ή ήταν κάποια ερωτευμένη μαζί μας και δεν την θέλαμε, έλεγε 'δεν θέλω να τον βλέπω,΄ενώ ανάλογα την περίπτωση κάποιο από τα δύο μέρη κόντευε να σκάσει, γιατί αυτή πέθαινε για μας ή εμείς γι' αυτήν.

Μακάρι στους νέους καλλιτέχνες μας να υπήρχαν ταλέντα της εμβέλειας των Νταλάρα, Σαββόπουλου και Βίσση, αυτά δεν θα τα ζήσουν εύκολα οι επόμενες γενιές.

Κώστας Ζουγρής