Είμαστε παλαιάς σχολής. Πιστεύουμε πως ό,τι καλό κάνεις γυρίζει σε εσένα

Είμαστε παλαιάς σχολής. Πιστεύουμε πως ό,τι καλό κάνεις γυρίζει σε εσένα

Μια απάντηση σε μέλος της ομάδας μας.

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Το site δημιουργήθηκε αρχικά με ερασιτεχνικό σκοπό, και για να ικανοποιήσει τον αριθμό των επισκεπτών, αλλά και για να προσπαθήσει να προσελκύσει διαφήμιση έχει ορισμένες υποχρεώσεις Server, ασφαλιστικά ταμεία κλπ.

Προσωπικά, δεν έχω απαιτήσεις για έσοδα, αλλά ο γιος μου που το 'τρέχει' δεν μπορεί να το κάνει δωρεάν και να βάζει και από την τσέπη του για τον απλούστατο λόγο του ότι δεν έχει χρήματα και έχει αφοσιωθεί μόνο σ΄ αυτό.

Εσάς βέβαια δεν σας ενδιαφέρει και δικαίως, μπαίνετε σε ένα site όπως μπαίνετε σε πολλά άλλα και δεν είστε υποχρεωμένοι να το συντηρείτε. Όμως κι εμείς από τη πλευρά μας πρέπει να βρούμε τρόπο να το συντηρήσουμε και δεν θα το κλείσουμε βέβαια με επταψήφιο αριθμό επισκεπτών κάθε μήνα. Θα πρέπει όμως να ψάξουμε χρηματοδότη για να το συντηρούμε, για να το αποφύγουμε αυτό ζητάμε βοήθεια, όμως ελάχιστοι το κάνουν.

Το πιο σωστό θα ήταν να σταματήσω να γκρινιάζω και να ψάξω για οικονομική βοήθεια στην αγορά, περιορίζοντας ίσως τις μουσικές αναρτήσεις και αλλάζοντας την μορφή του. Δεν θέλω όμως να το κάνω αυτό, λυπάμαι, αλλά είναι αδιέξοδο. Όταν έλεγα πριν από μερικά χρόνια να το κάνουμε συνδρομητικό, οι δικοί μου και ο Πετρίδης δεν το ήθελαν, τώρα έχουν καταλάβει μερικά πράγματα, αλλά τότε ήταν πιο εύκολο. Όσο για την ομάδα, στην ουσία υπάρχει για να εξυπηρετεί εσάς, ελάχιστοι πατούν τα link που είναι μία μικρή βοήθεια και πάντα ελπίζουμε για διαφήμιση, αλλά και όλη η Ελλάδα να μας ακολουθήσει, κόμματα, κυβερνήσεις και το σύστημα μας θεωρεί ξένο σώμα, ποιος ενδιαφέρεται για την μουσική, εδώ δεν θυσιάζουν 1 ευρώ τον χρόνο που ζητάω θα νοιαστούν για την μουσική. Μια άρνηση από παντού και με κατηγορούν κιόλας.

Στο εξωτερικό, σταδιακά, όλες οι ανάλογες σελίδες γίνονται συνδρομητικές, βέβαια μιλάμε για δεκάδες εκατομμύρια επισκεπτών και διαφορά φιλοσοφίας του κοινού.

Στο Ποπ & Ροκ μας έλεγαν δεν έχουμε έσοδα, ενώ πούλαγε τότε 30000 και μας δίνανε μια στις τόσες 2-3 κατοστάρικα, στην ΕΡΤ μας άφησαν 2 χρόνια απλήρωτους και 10 χρόνια χωρίς αύξηση, κάντε μήνυση μας έλεγαν, τον Πετρίδη δεν τον ένοιαζε, γιατί τον ενδιαφέρει η εκπομπή, τίποτα άλλο. Στην Ελευθεροτυπία, άλλο φέσι, κόβαμε δελτίο και ποτέ δεν τα πήραμε. ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ περάσανε τροπολογία που καλύπτει όμως μόνο τους υπαλλήλους, όχι όσους είναι με Δελτίο που ενδεχομένως να πάρουν κάτι αν κάνουν μήνυση. Να κάνω μήνυση, να πληρώσω δικηγόρο με κίνδυνο να χάσω κι άλλα, Δεν αντέχω πια να κάνω τον βλάκα. Δεν είναι υποχρεωτικό το να στηρίξετε, το αντίθετο, είναι εντελώς προαιρετικό, μην στέλνει κανείς, αλλά δεν μπορεί κανείς να μου απαγορεύει το να ζητάω, είναι η μόνη ελπίδα που νομίζω ότι υπάρχει για να συνεχισθεί η λειτουργεία μας.

Έκανα λάθος, μόνο αν είσαι στο κύκλωμα μπορείς να επιζήσεις, το φωνάζω χρόνια, το συνειδητοποίησαν σχετικά πρόσφατα Πετρίδης και ο γιος μου. Καλές γιορτές

Τέλος θα πρέπει να ευχαριστήσουμε για μία ακόμα φορά, όσους μας στηρίζουν, αλλά και όλους που ανέχονται την παρθενήσια γκρίνια μου.

Κώστας Ζουγρής