Οι μουσικοί δεν έχουν κίνητρο να ρισκάρουν στην εποχή μας

Οι μουσικοί δεν έχουν κίνητρο να ρισκάρουν στην εποχή μας

Όσοι μουσικοί θέλουν να δουν εξέλιξη στην πορεία τους θα πρέπει να συμβιβασθούν και να ηχογραφούν τραγούδια που μπορούν να διεκδικήσουν κάποια θέση σε κάποια λίστα από αυτές που φτιάχνουν οι μουσικές πλατφόρμες.

Δεν υπάρχει περίπτωση να ρισκάρει ένας μουσικός ή ένα συγκρότημα και να ηχογραφήσει ένα άλμπουμ πχ σαν το Aqualung, θα είναι σαν να υπογράφει την καλλιτεχνική του καταδίκη.

Αυτό το βλέπουμε και στην σελίδα μας όπου μουσικές αναρτήσεις που δεν αφορούν ραδιοφωνικές επιτυχίες της εποχής δεν έχουν ιδιαίτερη τύχη να προκαλέσουν το ενδιαφέρον σας.

Αντίθετα το ενδιαφέρον σας προκαλεί απλά η αναφορά κάποιων ονομάτων τα οποία δεν απολαμβάνουν την συμπάθεια συγκεκριμένης πολιτικής παράταξης οι οπαδοί της οποίας είναι οι μόνοι ουσιαστικά ενεργοί στο διαδίκτυο και παρεμβαίνουν στα πάντα υποστηρίζοντας όσα ταιριάζουν με την φιλοσοφία τους ή επικρίνοντας αυτούς που θεωρούν σαν αντίπαλους.

Το άλμπουμ της χρονιάς πχ δύσκολα θα μπορούσε να προσελκύσει το 1/100 από όσα θα μπορούσε να προκαλέσει και μόνο η αναφορά των ονομάτων των Μητσοτάκη και Τσίπρα, τίποτα άλλο, μόνο το όνομα τους, μιλάμε για μίσος από πλευράς όσων δεν τους συμπαθούν.

Κώστας Ζουγρής