Αυξάνονται καθημερινά οι επισκέπτες στην μουσική μας παρέα, αλλά ο αριθμός τους ποτέ δεν θα μπορέσει να προσεγγίσει τα νούμερα που πραγματοποιούν τα site γενικού ενδιαφέροντος τα οποία συχνά κάνουν αναφορά και στην μουσική.
Το μόνιμα πρόβλημα της γραμμής που έχουμε ακολουθήσει και ενδεχομένως μας στερεί επισκεψιμότητα, είναι η τακτική τού να παρουσιάζουμε αρκετά νωρίς, πρόωρα θα έλεγα συχνά, τα ονόματα που ξεχωρίζουμε στον χώρο της μουσικής.
Όταν τα παρουσιάζουμε για πρώτη φορά είναι άγνωστα και ο ήχος τους δεν έχει γίνει αποδεκτός με επακόλουθο το να απωθούν έναν απλό ακροατή.
Διαβάζεται συχνά να γράφω, σας παρουσιάσαμε πρώτοι, αυτόν τον καλλιτέχνη και προσέξτε τον κλπ.
Όλοι οι καλλιτέχνες που είναι σήμερα στην κορυφή της επικαιρότητας, έχουν παρουσιασθεί από αυτό το site τουλάχιστον 1 χρόνο πριν και μερικές φορές περισσότερο.
Το Billboard έβαλε εξώφυλλο τους Disclosure την περασμένη εβδομάδα, ο Sam Smith κυριαρχεί σε Αγγλία και Αμερική, η Lorde ήταν ένα από τα πρόσωπα της χρονιάς, ανοδική πορεία έχουν οι Charli XCX, Iggy Azalea, οι London Grammar παραμένουν για μήνες μέσα στα πρώτα της Βρετανίας και άλλων Ευρωπαϊκών χωρών, υπάρχουν δεκάδες άλλα παραδείγματα που αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς μου. 
Στην τωρινή μορφή του site μετράει λίγους μήνες ζωής και δεν μπορούν να επαληθευθούν αυτά που σας γράφω, γιατί η αρχική του μορφή δεν είναι πια διαθέσιμη.
Υπάρχει όμως η αναζήτηση μέσω του Twitter.
Παρακολουθήσαμε πρώτοι όλες τις μουσικές εξελίξεις από τότε που αρχίσαμε και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, γνωρίζοντας ότι έτσι χάνουμε τους πολλούς, και μας παρακολουθούν αυτοί που πιστεύουν ότι ο χρόνος προχωράει.
Παρουσιάζοντας όλα τα νέα αξιόλογα μουσικά κινήματα, αισθανόμαστε ότι πραγματικά κάνουμε το καθήκον μας για σωστή ενημέρωση και η μουσική, μπορεί στην Ελλάδα προς το παρόν να μην ακολουθεί τους δρόμους που έχουν επιλέξει άλλες χώρες με την ανάμιξη των μουσικών ειδών, την παρουσία ποπ, electronica, Rock καλλιτεχνών μαζί στα ίδια φεστιβάλ, αλλά υπάρχουν αρκετοί που βλέπουν μπροστά.
Αλήθεια ας σκεφτεί αυτός που λέει, ΄Πήγα με τον Πατέρα μου και είδα αυτό το μεγάλο συγκρότημα όταν ήμουν 9 ετών΄ , το ερώτημα είναι το αν πήγε τα παιδιά του/της στην εποχή μας, αν έχει, να δουν κάποιον ΝΕΟ καλλιτέχνη στα διάφορα καλοκαιρινά φεστιβάλ που πιστεύει ότι θα γίνει μεγάλος?, εκτός και αν πιστεύουμε ότι ο DJ ....... που έρχεται στην Ελλάδα, θα είναι ο αυριανός Superstar.
Θα συνεχίσουμε την πορεία στον ίσως μοναχικό δρόμο που ακολουθούμε, καλό θα είναι όσοι από εσάς τον εγκρίνεται να το δείχνεται συμμετέχοντας στους σχολιασμούς όσων δημοσιεύουμε, να κοινοποιείται στο διαδίκτυο στους φίλους σας, ό,τι σας αρέσει, έτσι θα γίνουμε πιο δυνατοί έχοντας τουλάχιστον την φανερή στήριξή σας.
Το F/B, έχει αλλάξει πολιτική και δεν προωθεί τις αναρτήσεις μας, κάποιος από την Αμερική μου είπε ότι έπαιξαν ρόλο τα πολιτικά σχόλια που κάνω, δεν θέλω να το πιστέψω.
Η μουσική πέρασε ήδη σε νέα φάση και αργά, αργά προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της, το άνοιγμα των Αμερικανών στους καλλιτέχνες άλλων χωρών δεν είναι τυχαίο, θα βοηθήσει και τις δύο πλευρές
Κώστας Ζουγρής