Charlize Theron, οι Depeche Mode έγραψαν το Soundtrack της ζωής μου

Charlize Theron, οι Depeche Mode έγραψαν το Soundtrack της ζωής μου

Η Charlize τους απένειμε το βραβείο για την ένταξη στο Rock and Roll Hall Of Fame και είπε για τον σημαντικό ρόλο που έπαιξαν τα τραγούδια της στην ζωή της.

Τραγούδια τους έπαιξαν ρόλο στο πρώτο μου ραντεβού, την ημέρα που άφησα την Νότια Αφρική και την πρώτη φορά που πληγώθηκα ερωτικά.

Έκλαψα είπε όταν κατάφερα να τους δω για πρώτη φορά στην σκηνή και προσπάθησα να εξηγήσω στις κόρες μου το τι ένοιωθα γι' αυτούς και τα τραγούδια τους.

Είναι ένα συγκρότημα που απευθύνεται σε όλους τους φίλους της μουσικής και τα τραγούδια τους σε κάνουν α αισθάνεσαι ότι ο κόσμος είναι ενωμένος.

Το 2017 κατάφερε να βάλει ένα τραγούδι τους σε ταινία της, το Behind The Wheel στο Atomic Blonde και στο trailer το Personal Jesus.

Έχουμε κι εμείς βέβαια τις αναμνήσεις μας από τους Depeche Mode τους οποίους γνωρίσαμε με τον Πετρίδη όταν ήταν νεαρά παιδιά.

Το 1985 μάλιστα που είχαν έλθει στην Ελλάδα περάσαμε μαζί τους μία ολόκληρη μέρα σε Ελληνικό νησί και ήταν μαζί μας σαν μωρά οι γιοι μου Γιώργος και Δημήτρης που έμελλε να φτιάξουν αυτό το site όταν μεγάλωσαν.

Ένα άλλο περιστατικό που μου θυμίζει το συγκρότημα, είναι όταν γύρω στο 1987-88 περπατούσαμε με τον Πετρίδη στην 5η Λεωφόρο στην Νέα Υόρκη και εγώ φόραγα ένα t-shirt με το συγκρότημα στη θέα του οποίου στην κυριολεξία τρελάθηκε ένα νεαρό ζευγάρι, τότε ήταν γνωστοί μόνο στους εναλλακτικούς κύκλους εκεί.

Κώστας Ζουγρής

 

 

 

 

https://www.popup.gr/