Γιάννης Διακογιάννης ήταν ο πατριάρχης της αθλητικής δημοσιογραφίας

Από επιστολή του Κώστα Πέππα το 2020

Δεν δίνετε λοιπόν μόνο μουσική....Αυτό μπορεί να γίνει ,ας πούμε, και από άλλους. Το θέμα είναι <<τι σερβίρεις πίσω από την κουρτίνα της μουσικής>>ή χρησιμοποιείς την μουσική,για να περάσεις σκ.....ασχήμια,ζούγκλα, και συμφέρον.

Ημουν 13χρονών και έφτασα τα 58 ,(και έχω δύο παιδιά 15 κ 20.)..με τρομάζει , όλη αυτή η παρακμή που επικρατεί, το σκουπιδαριό ,το δήθεν, η υποκρισία,η <<νέα κοινωνία του και μορφή αυτής> , οι σχέσεις τους, το τίποτα που ανάγεται ως σπουδαίο και η στέρηση σκέψης τους ...

Αρα, εγώ έχω 45 χρόνια που σας παρακολουθώ, και υπάρχει δεν ξέρω σε τι βαθμό, επηρεασμός από εσάς, με άξονα, ομορφιά, ποιότητα, ποιότητα, ποιότητα, αξίες, κριτική σκέψη.

Ο Ζουγρής , Ο Πετρίδης και ο Διακογιάννης , προσέφεραν πάρα πολλά στην κοινωνία......Εμείς ως πιτσιρικάδες τότε συνδέσαμε με τόση υγεία, την ροκ (που έχει καταχρήσεις,από τους μουσικούς και όχι μόνο) , με τον ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ , (Διακογιάννης) , Οταν τελείωνε η εκπομπή, αντί να είμαστε από ....μπύρες , βάζαμε τα ποδοσφαιρικά και παίζαμε ποδόσφαιρο, άλλη μιά δύο ώρες,,και ειλικρινά η μουσική , που μόλις πρίν λίγο είχα ακούσει,,δούλευε και στο γήπεδο ....τέλεια, γιατί έδινε αρμονία.....Ισως να είμαστε οι μοναδικοί,στον κόσμο, που σε τέτοιο μεγάλο ποσοστό πολιτών ροκάδων, ήμασταν ταυτόχρονα, ροκάδες με μαλλιά και άριστοι ερασιτέχνες αθλητές,,,ΥΓΕΙΑ δηλαδή. ...αντί να μπεκρουλιάζουμε ....Την σχέση αυτή ροκ και αθλητισμός, την ακολουθώ μέχρι και σήμερα και δεν έχω χάσει..στέκομαι άριστα...οφείλεται κατά πολύ, στους δυναμίτες και μέντορες της εποχής, .... σε σας και Διακογιάννη. (κάποια στιγμή , να του κάνετε ένα αφιέρωμα στο σάιτ).

Καταλάβατε λοιπόν γιατί έστω και με αυτά τα λίγα (και είναι πολλά ακόμη) γιατί πρέπει να κρατηθεί να κρατήσουμε το σάιτ ???

 

https://www.popup.gr/