Ελληνικό ραδιόφωνο από το πρωί μέχρι το βράδυ, παίζουν τα ίδια και τα ίδια

Ελληνικό ραδιόφωνο από το πρωί μέχρι το βράδυ, παίζουν τα ίδια και τα ίδια

Από επιστολή του Κώστα Πέππα

Ειλικρινά τσαντίζομαι ,με το κοινό, που δεν μπορεί να κατανοήσει, την έκκληση που κάνετε,
έστω ένα ευρώ, για να κρατηθεί το σάιτ.,..Βρε αδελφέ,εσύ φίλε που παρακολουθείς το σάιτ.,... <<Ενας καφές είναι , γιατί ?? >> ......νομίζω ότι κυριαρχεί ο ωχ αδελφισμός, ή απάθεια, το δεν βαριέσαι,μη ανάληψη προστασίας σε κάτι ποιοτικό, ατομικότητα, κλπ .

Αγχώνομαι με την κατάσταση και την ΜΗ ΑΝΤΑΠΌΚΡΙΣΗ στην έκκληση του σάιτ. Προσωπικά είμαι εναντίον κάθε <<στρατηγικού επενδυτή> αν συμβεί,Τελείωσε το = < παίρνω κάτι καλό από αυτό το σάιτ στην ζωή μου> θα αλλάξει η θεμέλια δομή του,ποιότητας και ανεξαρτησίας και κατεύθυνσης προς κάτι καλό για την κοινωνία.,στο σάιτ , Θα φάμε σκουπίδι με το κιλό ,θα μας κατευθύνουν μόνο εκεί που συμφέρει, και θα περνάνε <<άλλες μορφές κοινωνίας και ανθρώπων. και ότι προστάζει το κέρδος ή τα πανίσχυρα ολιγοπώλια.

Στο ραδιόφωνο δεν υπάρχει σταθμός μουσική,να παρακολουθήσουμε, δεν υπάρχει κάτι να ασχολείσαι με αυτό, (ακόμη και rock ραδιόφωνα, χα χα εδώ γελάμε, ...) ....από το πρωί μέχρι το βράδυ, παίζουν τα ίδια, τα ιδια,(ό,τι πουλάει ή θα πουλήσει, ακόμη και αν είναι πολύ κακό) κονσέρβα, απρόσωπα, και σχόλια , που κάθε άλλο παρά κατευθύνουν σε κάτι σπουδαίο ή τουλάχιστον να προκαλεί ,κριτική σκέψη στους ανθρώπους προς το δικό τους συμφέρον και προς μια καλύτερη κοινωνία..

Κώστας Πέππας

Απάντηση, Αν υποθέσουμε ότι θα μας έστελναν το 1 ευρώ που ζητάμε, την άλλη μέρα ίσως αλλάζαμε και σαν χαρακτήρες, πάντα η αναμονή είναι καλύτερη του αποτελέσματος.

Κώστας Ζουγρής

Η επιλογή του τραγουδιού έγινε επίτηδες για να μην συγκινήσει κανένα