Μια υπέροχη μέρα, όχι μόνο για ψάρεμα, αλλά και προβληματισμό

 Μια υπέροχη μέρα, όχι μόνο για ψάρεμα, αλλά και προβληματισμό

Ο αρχικός τίτλος ήταν Ναι είμαι καχύποπτος, δεν υπάρχει τόση αγάπη, στα όπλα, φάρμακα, η απήχηση ελάχιστη, ενώ υποχώρηση σημείωναν και άλλες άσχετες αναρτήσεις., η φωτογραφία ήταν και αυτή μάλλον ακατάλληλη, έτσι την άλλαξα.

Και τα δύο είναι απαραίτητα στον σημερινό άνθρωπο, όμως αυτοί που τα διακινούν, όπως όλοι οι έμποροι, έχουν το δικό τους μάρκετινγκ και τρόπο προώθησης, τίποτα στην ζωή δεν είναι αθώο, μόνο τα μωρά, που κι αυτά συχνά έχουν μία πονηρή αθωότητα για να πετύχουν αυτό που θέλουν.

Δείτε τι ανακοίνωση η Αμερικάνικη πρεσβεία, τόση αγάπη πια.

Κώστας Ζουγρής

Η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα, με ανάρτησή της στο twitter, διαψεύδει πληροφορίες που ανέφεραν ότι οι Αμερικανοί αρνήθηκαν την πώληση πυραύλων AGM-84 Harpoon στην Ελλάδα.

«Γνωρίζουμε τις ψευδείς αναφορές ότι οι ΗΠΑ αρνούνται την πώληση πυραύλων AGM-84 Harpoon στην Ελλάδα. Το Ναυτικό των ΗΠΑ παρείχε πληροφορίες στην Ελληνική Πολεμική Αεροπορία για την αγορά αυτών των πυραύλων τον Ιούλιο. Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με την Ελλάδα για την ενίσχυση της αμυντικής συνεργασίας», αναφέρει στην ανάρτηση η πρεσβεία.