Γιατί πρέπει να γράφουμε για το Big Brother

Γιατί πρέπει να γράφουμε για το Big Brother

Θέλετε δεν θέλετε αυτά που συμβαίνουν στο τηλεοπτικό πανηγύρι απασχολούν τις τελευταίες μέρες την κοινή γνώμη και το σύνολο των ΜΜΕ, ακόμα και αυτών που δεν είχαν γράψει ποτέ ούτε μία γραμμή γι' αυτό.

Εμείς αποτελούμε τον εύκολο στόχο γιατί δεν ανήκουμε σε κάποιον όμιλο που θα μπορούσε ενδεχομένως να μας υποστηρίξει με διάφορους τρόπους.

Στην συνείδηση του περισσότερου κόσμου είμαστε το Site του Πετρίδη και αυτού του τύπου που χρησιμοποιεί το όνομα του εδώ και καιρό για να προσεγγίσει το κοινό, του Ζουγρή.

Δεν υπάρχει όμως δόση αλήθειας σ'αυτό, για διάφορους λόγους που δεν υπάρχει λόγος να εξηγήσω, όπως άλλωστε δεν κάνει και ο Γιάννης.

Δεν μπορούν κάποιοι επιλεκτικά να χρεώνουν ό,τι δεν τους αρέσει σε μένα και να πιστώνουν ό,τι εγκρίνουν στον Πετρίδη.

Ότι κάνουμε είναι κάτω από την φιλοσοφία της εκπομπής Από τις 4 στις 5 που άρχισε πριν από 45 χρόνια και αυτή η φιλοσοφία φιλοδοξούμε να συνεχισθεί και στο μέλλον από αυτούς που έχουν μπει στο νόημα της και συνεργάζονται μαζί μας.

Σχετικά με το BB την Κυριακή το βράδυ εκφράσαμε την άποψη μας γι' αυτά που συνέβησαν και μετά από μερικά λεπτά είχαμε την παρέμβαση της κυβέρνησης, ίσως είναι σύμπτωση, ήμασταν όμως οι πρώτοι από τα γνωστά ΜΜΕ που πήραμε αυτή τη θέση.

Μερικές νωρίτερα είχα γράψει για αυτούς που διαφημίζονται στην συγκεκριμένη εκπομπή, σήμερα διάβασα ότι αποσύρονται οι χορηγοί, εντάξει δεν είναι απόλυτο ότι αυτά οφείλονται σε εμάς, όμως είμαστε μέσα στις εξελίξεις, όχι μόνο στα μουσικά.

Δεν μπορούμε να αποτρέψουμε να υπάρχουν ανάλογες εκπομπές, ίσως όμως μπορούμε να βοηθήσουμε να έχουν πιο ανθρώπινο πρόσωπο.

Μην σας πιάνει τρέλα μόλις διαβάζετε μία λέξη ή ένα όνομα που δεν σας αρέσει, πρώτα να διαβάζετε το τι γράφουμε και ύστερα να μας κάνετε κριτική, διαφορετικά είναι άδικο για την προσπάθεια μας να βελτιωθούν μερικά πράγματα.

Ανάλογες εκπομπές υπάρχουν σε όλο τον κόσμο, δεν υπάρχει τρόπος να σταματήσουν αφού μέρος του κοινού θέλει να τις παρακολουθεί και δεν μπορούμε και δεν πρέπει να επιβάλλουμε αυτό που αρέσει σε εμάς, σε όλους τους υπόλοιπους, προτείνουμε, προσπαθούμε και όλα κρίνονται από το κοινό.

Κώστας Ζουγρής