Big Brother: θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι και τα σκουπίδια είναι κομμάτι της ζωής μας

Big Brother: θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι και τα σκουπίδια είναι κομμάτι της ζωής μας

Άρχισε η τηλεοπτική σεζόν και όλοι λίγο πολύ παίζουν το παιχνίδι των τηλεοπτικών σταθμών γράφοντας διάφορα για κάθε πρόγραμμα.

Εμάς η θέση μας είναι πάντα η ίδια, τα θεωρούμε υποπροϊόντα που έχουν αρνητική επίπτωση στον πολιτισμό μας.

Όμως είναι ένα παγκόσμιο φαινόμενο που δυστυχώς βρίσκει απήχηση σε μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού που ασχολείται αρκετά στην καθημερινή του ζωή.

Το να το παρακάμψουμε και να γράφουμε για το παρελθόν που είναι, όπως είναι φυσικό αγαπημένο για μεγάλο κομμάτι από αυτούς που μας ακολουθούν, θα ήταν η εύκολη λύση, όμως εδώ και 46 Σεπτέμβρηδες πάντα προσπαθούμε να είμαστε μέσα στα πράγματα, δεν ξέρουμε αν το καταφέρνουμε, αυτό το ξέρετε εσείς, εμείς προσπαθούμε.

Γκρινιάζουν μερικοί για διάφορες αναρτήσεις μας και αυτό είναι φυσικό, αφού δεν καλύπτουν ίσως τα ενδιαφέροντα τους, όμως είναι αδύνατον να ικανοποιήσει το σύνολο της ύλης μας και το 1.000.000 σχεδόν των επισκεπτών μας.

Διαφήμιση δεν έχουμε και τα πράγματα θα δυσκολεύουν, οικονομική ενίσχυση δεν έχουμε από κανέναν, ή ελάχιστους, σε σημείο που το κατάλαβαν πια και αυτοί που με μάλωναν που ζητάω το 1 ευρώ.

Οι υπεύθυνοι όλων των κυβερνήσεων συντηρούν συγκεκριμένα κέντρα που δουλεύουν με τρόπο που εμείς δεν ξέρουμε και δεν θέλουμε, εμάς μας αγνοούν, έχω γράψει στο Υπουργείο παιδείας εδώ και μήνες για ένα θέμα, καμία απάντηση, το υπουργείο πολιτισμού δηλώνει αναρμόδιο κι εμείς δεν επιμένουμε και είπαμε, όχι μόνο η τωρινή κυβέρνηση, από το 1992 προσπαθούμε να βρούμε τρόπο να βοηθήσουμε, όμως το ότι δεν ανήκουμε σε κάποιο κόμμα μας κλείνει τις πόρτες.

Έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λέμε, αλλά ποιος από εσάς δουλεύει χωρίς αμοιβή, η απάντηση είναι κλείστο, δεν πρόκειται να κλείσει, όσο αντέχουμε γιατί υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν αυτό που κάνουμε και δεν μπορούμε να τους εγκαταλείψουμε, τους χρωστάμε τα πάντα.

Δεν σας αρέσει το Big Brother; δεν βλέπει η γυναίκα σας το My Style Rocks, δεν σας αρέσουν τα υπόλοιπα, μην τα διαβάζετε, διαβάστε τα μουσικά στα οποία κάνετε μόνο like και ελάχιστοι τα διαβάζουν.

Αγαπάτε την μουσική, ελάχιστοι όμως είδαν την ανάρτηση με τα βραβεία MTV, ενώ το Big Brother χιλιάδες.

Γιατί δεν τα αγνοείτε και να διαβάζετε τα μουσικά, προτιμάτε όμως να σχολιάζετε σ'αυτά και να αγνοείτε τα μουσικά. Ο Πετρίδης δεν είναι ο χωροφύλακας του site που αναπαράγει τα apotis4stis5 και popup, όταν κάποτε με την δικιά μας δουλειά από το Ποπ και ροκ είχαν βγάλει οι τότε εκδότες Ποπκόρν, Δίφωνο, Μέταλ Χάμερ, 18, Μότζο, δεν παραπονιόταν κανείς για την ύλη τους, τώρα έχουμε γεμίσει εισαγγελείς του διαδικτύου που δήθεν ενδιαφέρονται για την μουσική, δεν αγοράζουν μουσική, δεν ακούνε ραδιόφωνο και ζούνε με τις αναμνήσεις.

Ακόμα από πίσω μας δεκάδες άτομα που απασχολήθηκαν σ'αυτά τα περιοδικά, που χωρίς εμένα και τον Πετρίδη μάλλον δεν θα υπήρχαν, μας κάνουν στα μουλωχτά κριτική αόριστα.

Αν έχουν να πουν κάτι να το πουν επώνυμα τώρα όσο ζούμε, όχι όταν δεν θα είμαστε πια εδώ.

Προσωπικά, αν το πιστεύετε, δεν βλέπω πια ούτε 1' τηλεόραση εδώ και μήνες, βασικά γιατί δεν προλαβαίνω, διαφορετικά ίσως θα χάζευα για μερικά λεπτά, ακόμα και σ' αυτά που κατηγορείτε.

Κώστας Ζουγρής