Μην τους λες τα μυστικά σου. Τα ζώδια που δεν μπορούν να κρατήσουν μυστικό

Μην τους λες τα μυστικά σου. Τα ζώδια που δεν μπορούν να κρατήσουν μυστικό

Είναι τα ζώδια που ενώ μπορεί να νομίζεις ότι κάνουν την καλύτερη παρέα σε εσένα, στην πράξη θα πούνε τα μυστικά σου με αποτέλεσμα να νιώσεις άσχημα και να χάσεις κάθε εμπιστοσύνη απέναντί τους.

Ποια όμως είναι αυτά;

Ζυγός
Είναι συνήθως το κέντρο της παρέας. Έχει την τάση να βρίσκεται σε πολλές παρέες και εμπνέει αρκετή εμπιστοσύνη με αποτέλεσμα όλοι να λένε τα μυστικά τους σε αυτόν.

Πρακτικά όμως αυτό που κάνει ο Ζυγός είναι να συλλέγει πληροφορίες για τον καθένα ξεχωριστά. Για αυτόν η γνώση και πιο συγκεκριμένα η προσωπική γνώση, είναι δύναμη.

Μια δύναμη που ενδεχομένως στο μέλλον να τη χρησιμοποιήσει χειριστικά για να πάρει αυτό που θέλει.

Λέων
Όσο τάχα και δήθεν περήφανος και ειλικρινής δείχνει, άλλο τόσο θα χρησιμοποιήσει τις προσωπικές σου πληροφοριές, αυτές που του εμπιστεύτηκες, για να πετύχει αυτό που θέλει.

Αν τα πηγαίνετε καλά, δε θα φτάσει ποτέ σε αυτό το σημείο. Αν όμως τσακωθείτε, να ξέρεις ότι κατά πάσα πιθανότητα θα είναι αυτός που θα πει τα μυστικά σου από εδώ και από εκεί με αποτέλεσμα να σε κάνει ρεζίλι και να νιώσει εκείνος καλύτερα με τον εαυτό του.

Γενικά συμπεριφέρεται αρκετα χειριστικά και αυτό δε σταματάει ούτε αν είσαι ο κολλητός του ή το πιο κοντινό του άτομο.

Δίδυμος
Ε προφανώς και όλοι έχουμε ακούσει για τη «διπροσωπία» του ζωδίου αυτού. Δεν είναι ακριβώς έτσι όμως. Ο Δίδυμος δεν είναι διπρόσωπος. Απλά αλλάζει συχνά απόψεις όταν τις δει από άλλη οπτική γωνία.

Όταν του λες ένα μυστικό σου, να είσαι σίγουρος-η ότι θα το κρατήσει αλλά θα το μαρτυρήσει έμμεσα σε άλλο άτομο. Μπορεί δηλαδή να πετάξει κάποιες «σπόντες» στο άτομο που το λέει με σκοπό να το πει εκείνος-η χωρίς αυτός να έχει το βάρος ή την όποια ευθύνη για αυτό.

Έχει αρκετή πονηριά στο θέμα αυτό. Συνήθως θα πει έμμεσα το μυστικό κάποιου ακόμη κι αν τα πηγαίνει καλά με αυτόν που τον εμπιστεύτηκε.

In.gr