Τα 3 ζώδια είναι ευαίσθητα, αλλά το κρύβουν πολύ καλά

Τα 3 ζώδια είναι ευαίσθητα, αλλά το κρύβουν πολύ καλά

Σίγουρα γνωρίζεις πως όταν στενοχωρήσεις ή αναστατώσεις ένα ζώδιο του νερού, θα θελήσει να βεβαιωθεί ότι ξέρεις πως νιώθει, ότι οι φίλοι σου το ξέρουν και ότι όλοι όσοι υπάρχουν σε απόσταση ενός χιλιομέτρου, το ξέρουν. Είναι ζώδια υπερβολικά συναισθηματικά και δεν μετανιώνουν γι’ αυτό. Ωστόσο, για κάποια άλλα ζώδια το να μιλάνε για συναισθήματα, είναι τόσο ελκυστικό, όσο το να… τους κόψεις ένα δάχτυλο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν συναισθήματα, απλώς επιλέγουν να προσποιούνται ότι δεν έχουν.

Διάβασε πιο κάτω ποια είναι τα 3 ζώδια που έχουν μυστικές ευαισθησίες, αλλά μην… το πεις σε κανέναν. Είναι μυστικό!

ΛΕΩΝ

Ίσως πιστεύεις ότι ο Λέοντας είναι το ζώδιο που έχει την ικανότητα να μην το επηρεάζει τίποτα, να μένει αλώβητο. Στην πραγματικότητα, οι Λέοντες είναι πολύ ευάλωτοι. Μάλιστα, υπάρχει λόγος που αυτό το ζώδιο ψάχνει διαρκώς για επαίνους και επιβεβαίωση – του αρέσει να αγαπιέται, και κάθε τι που αντιλαμβάνεται ως διαφορετικό, κάνει το «εγώ του» να τραυματίζεται. Όσο σίγουροι και με αυτοπεποίθηση κι αν δείχνουν, οι Λέοντες δεν είναι τόσο «χοντρόπετσοι» όσο σε αφήνουν να νομίζεις. Μερικές λέξεις μόνο μπορούν να τους πληγώσουν πραγματικά, αν και δεν θα το παραδέχονταν ποτέ. Ο Λέων χρειάζεται προσοχή για να ευδοκιμήσει κι αν δεν πάρει αρκετή, θα «μουτρώσει». Αλλά μόνο μέσα του!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι έχουν γεννηθεί για να προσφέρουν υπηρεσίες και δεν υπάρχει τίποτα που να αγαπούν περισσότερο από το να αισθάνονται χρήσιμοι για τους άλλους. Μόνο που η «βοήθειά τους» μπορεί κάποιες φορές να είναι μια λιγάκι… καταπιεστική. Όταν οι Παρθένοι πιστεύουν ότι οι προσπάθειές τους δεν εκτιμώνται, πληγώνονται τα αισθήματά τους – αν και φυσικά δεν θα σου το πουν ποτέ. Αυτοί οι ακούραστοι πολεμιστές και εργάτες απλώς σκέφτονται πάρα πολύ. Πράγμα που σημαίνει ότι υπεραναλύουν το κάθε τι, κάθε αντίδραση, διάδραση, συζήτηση και έκφραση προσώπου. Αλλά επειδή θα κάνουν τα πάντα για να αποφύγουν μια σύγκρουση, προτιμούν να θάβουν βαθιά μέσα τους όλες τις ανασφάλειες και τις αμφιβολίες. Πάντως το ό,τι οι Παρθένοι δεν δείχνουν τα συναισθήματά τους, δεν σημαίνει ότι δεν έχουν και καθόλου. Στα κρυφά, έχουν πάρα πολλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν υπάρχει κάποιος που δεν μπορεί να αντέξει τα… αστεία, είναι ο Αιγόκερως. Όπως και το συγγενές τους ζώδιο, οι Παρθένοι, έτσι και οι Αιγόκεροι ποτέ δεν εκφράζουν ανοιχτά ούτε δημοσιοποιούν τα συναισθήματά τους, αλλά στην πραγματικότητα προσβάλλονται εύκολα και συχνά. Ένας Αιγόκερως που αισθάνεται ότι τον υποτιμούν, δεν τον σέβονται ή τον αγνοούν, θα ξεσπάσει, αλλά με τρόπο παθητικό-επιθετικό. Ως απίστευτα αφοσιωμένα άτομα, οι Αιγόκεροι είναι άνθρωποι στους οποίους μπορείτε να βασιστείτε για οτιδήποτε. Όταν όμως κάποιο άτομο που εμπιστεύονται τους παρατήσει, δεν είναι απλώς ενοχλητικό για εκείνους. Είναι προδοσία. Ωστόσο, όπως συμβαίνει και με τους Λέοντες, η υπερηφάνεια τους δεν τους αφήνει να παραδεχτούν ποτέ ότι έχουν πολύ δυνατά συναισθήματα.

Πηγή: astrology.gr