Ποτέ μην κλαις, αύριο ξημερώνει κάτι καινούργιο

Ποτέ μην κλαις, αύριο ξημερώνει κάτι καινούργιο

Αυτοί που πρέπει δεν στηρίζουν εκμεταλλευόμενοι τον τρόπο που λειτουργεί το σύστημα.

Πριν από λίγο άνθρωποι από το κοντινό μου περιβάλλον μου είπαν, 'γιατί δεν το κλείνεις αφού δεν βγαίνεις οικονομικά' ή βάλε λεφτά από την τσέπη σου.

Η αλήθεια είναι ότι έχουν δίκιο, δεν πρόκειται ποτέ να δούμε φως, οι μεγάλοι όμιλοι στηρίζουν τα μεγάλα media γκρουπ που έχουν τηλεοράσεις, εφημερίδες, sites κλπ, εμάς γιατί να μας στηρίξουν;

Καμιά φορά κάποιος από αυτούς μας λέει κάποια καλή κουβέντα, αλλά μέχρι εκεί. Το πρόβλημα λειτουργίας της Ελληνικής οικονομίας είναι πολύπλοκο και δεν έχει καμία σχέση με την αξιοκρατία, αλλά με το πόσα και ποια μέσα ελέγχει ο καθένας.

Εμείς που είμαστε κοντά σε μουσική, σινεμά και λογοτεχνία, έχουμε σχεδόν 1.000.000 μοναδικούς επισκέπτες κάθε μήνα, δεν έχουμε πάρει ποτέ, ούτε 1 ευρώ διαφήμιση από αυτούς τους κλάδους και μιλάμε για τζίρους εκατοντάδων εκατομμυρίων και αρκετή διαφήμιση.

Αναγκαστικά καταφεύγουμε στην έκκληση βοήθειας από τους επισκέπτες, αλλά και εδώ 'τρώμε πόρτα΄ και μας κατηγορούν σαν ζητιάνους, αν ήμασταν όμως ζητιάνοι και επαιτούσαμε από τα ξημερώματα μέχρι τα μεσάνυχτα, κάτι θα βγάζαμε.

Κώστας Ζουγρής