Ποια είναι τα ζώδια που γκρινιάζουν συνέχεια με το παραμικρό

Ποια είναι τα ζώδια που γκρινιάζουν συνέχεια με το παραμικρό

Η παραξενιά αυτών των ζωδίων δεν έχει όρια…Συνέχεια μια γκρίνια για τα πάντα και μάλιστα για πράγματα που δεν είναι καν ουσιαστικά!

Καρκίνος
Πρώτος και καλύτερος Καρκίνε. Σταμάτα να βρίσκεις μονίμως αιτίες για να τσακωθείς και έπειτα να γκρινιάξεις για τις δυσκολίες που περνάς στην καθημερινότητά σου. Δεν είσαι ο μόνος. Άραξε επιτέλους και εσύ!

Τη μία θα γκρινιάξεις γιατί τάχα ο σύντροφός σου τον οποιόν και πρήζεις, δε σου δίνει όπως λες σημασία. Το ότι θα πάτε μαζί διακοπές για αρκετές μέρες, δε σου αρκεί εσένα. Θες να είσαι συνέχεια δίπλα του.

Λέων
Δεν υπάρχει πιο εκνευριστικό ζώδιο όταν γκρινιάζει. Ο Λέων ενώ υποτίθεται ξέρει τι θέλει, είναι αρκετά πράος και ήρεμη δύναμη…άμα τον πιάσει η μιζέρια δε σταματάει.

Θα γκρινιάξει στο άσχετο γιατί το χαλάκι της πόρτας δεν είναι στην ακριβή του θέση. Γιατί του πήρες συγκεκριμένης μάρκας μακαρόνια και όχι μια άλλη μάρκα που εκείνος ήθελε. Νευριάζει για άχρηστα πράγματα.

Ιχθύς
Φυσικά και δε θα γινόταν να απουσιάζει από αυτήν τη λίστα ο Ιχθύς. Κλαίγεται για τα πάντα και με το παραμικρό. Μα γιατί δεν του έστειλε 100 μηνύματα ο γκόμενός του, μα γιατί δε βγήκαν έξω για 12 ώρες αλλά για 10 ώρες.

Θα γκρινιάξει για ασήμαντα πράματα επειδή έχει ανασφάλειες. Τον πιάνει αυτή η μιζέρια όταν δεν έχει πάρει επιβεβαίωση από φίλους ή από σχέση. Γενικά πρέπει να μάθε να νιώθει και να είναι συναισθηματικά αυτάρκης.

Κριός
Φτάνει επιτέλους! Δε μπορείς να τα έχεις όλα υπό τον έλεγχό σου αγαπητέ Κριέ. Σταμάτα να υψώνεις τον τόνο της φωνής σου σε εντελώς άσχετα χρονικά διαστήματα. Προξενείς εκτός από ξαφνικό τρόμο και νεύρα. Χαλάρωσε επιτέλους λίγο!

Γκρινιάζει για τα επαγγελματικά συνέχεια. Αν δεν πάνε όλα όπως εκείνος τα έχει ρυθμίσει, δεν είναι καν ικανοποιημένος και νευριάζει. Δε θα τον δεις να παραπονιέται ποτέ χωρίς νεύρα. Αυτά τα δύο πάνε πακέτο!

IN.GR