Το ξέρατε; Αυτό είναι το πιο «χειριστικό» ζώδιο

Το ξέρατε; Αυτό είναι το πιο «χειριστικό» ζώδιο

Ο Καρκίνος δεν παύει ποτέ να είναι το πιο ευαίσθητο και συναισθηματικό ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Αυτό ωστόσο δε σημαίνει ότι δε θα προσπαθήσει να σε κάνει ό,τι εκείνο(ς) γουστάρει…

Συναισθηματικά χειριστικός
Δε λέμε φυσικά ότι δε νιώθει αυτά που δείχνει. Σαφώς και είναι ένα αντικειμενικά ευαίσθητο ζώδιο. Ωστόσο κράτα στα υπόψιν σου ότι αυτό δεν τον κάνει τον πιο κύριο γνώστη των συναισθημάτων. Ξέρει πώς να δείξει αυτά που θέλει και πώς να κρύψει αυτά που δε θέλει.

Έχει την τάση να θέλει να σε κάνει να παραδεχτείς αυτά που νιώθεις για εκείνον, πολλές φορές με δραματικό τρόπο (τύπου να σε απειλήσει ότι θα χωρίσετε αν δεν του δείξεις συναισθήματα).

Κάνει αυτά που θέλει
Ο Καρκίνος δεν πρόκειται να ξεφύγει πολύ από τα «θέλω» του και αυτό πρακτικά σημαίνει ότι θα δείξει τάχα και δήθεν ότι κάνει αλλαγές και συμβιβασμούς για εσένα, αλλά από πίσω σου κάνει πράγματα που αν δεν τον ρωτήσεις δε θα στα πει.

Μπορεί μέχρι και διακοπές με φίλους να κανονίσει και όχι μαζί σου επειδή απλά έτυχε να μην τον ρωτήσεις τι θα κάνει το Καλοκαίρι.

Κλάμα…
Ναι κλαίει εύκολα και χωρίς να σημαίνει ότι δεν το κάνει στα αλήθεια. Ωστόσο μην πιστεύεις ότι πάντοτε το κάνει από αγνά συναισθήματα.

Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις στις οποίες ένας Καρκίνος θα κλάψει με στόχο να σε χειριστεί και να περάσει το δικό του τελείως έμμεσα.

Γενικά θα παρατηρήσεις ότι γίνεται αρκετά δραματικός σε σημείο να αναρωτιέσαι αν το κάνει ή το νιώθει στα αλήθεια όλο αυτό ή όχι.

Δε σου μιλάει
Αν τον ενοχλήσει κάτι που του είπες, ή αν δεν του δείξεις ή δεν του πεις τα πράγματα που θέλει να ακούσει τότε θα χαθεί για πολλές ώρες.

Θα σε κάνει να νιώσεις άσχημα λόγω της απουσίας του με αποτέλεσμα να του στέλνεις μηνύματα γεμάτα συναισθήματα και δράμα. Αυτό ήθελε να καταφέρει. Να πάρει την επιβεβαίωσή του από εσένα.

Πηγή: In.gr