Πώς μπορώ να ακούσω την νέα μουσική, εγώ αγαπάω τους Deep Purple

Πώς μπορώ να ακούσω την νέα μουσική, εγώ αγαπάω τους Deep Purple

Πώς μπορώ να ακούσω την νέα μουσική, εγώ αγαπάω τους Deep Purple

Κανείς δεν υποχρεώνει κανένα να ακούει συγκεκριμένη μουσική, υπάρχουν νέοι άνθρωποι που βρίσκουν εξαιρετικά τα τραγούδια της δεκαετίας του '40, άλλοι ακούν φανατικά κλασική μουσική, τζαζ, μπλουζ, ροκ και οι νεότεροι βέβαια χιπ χοπ.

Η διαφορά σ'αυτή τη γενιά είναι ότι για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια δεν έχει τραγουδιστές και συγκροτήματα σαν είδωλα όπως συνήθιζαν οι μεγαλύτεροι.

Σχεδόν όλοι οι νέοι δύσκολα θα σου αναφέρουν περισσότερα από 2-3 ονόματα από καλλιτέχνες και αυτό βέβαια στην Ελλάδα που η πληροφόρηση στην μουσική είναι ανύπαρκτη.

Μπορούν οι μεγαλύτεροι να συνεχίσουν να ακούν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες, δεν θα πάθουν και τίποτα βέβαια αν ακούσουν και κάποιον καινούργιο, ούτε θα αλλοιωθεί η αισθητική τους.

Όλες οι εποχές έχουν να παρουσιάσουν κάτι, αλλά αυτό μπορούμε να το αξιολογήσουμε μόνο αν το ακούμε συχνά, με μία φορά είναι λογικό να το απορρίψουμε.

 

Κάθε εβδομάδα κυκλοφορούν τόσοι πολλοί δίσκοι, ώστε είναι αδύνατο να μην βρείτε κάτι που θα σας αρέσει.

Μας αρέσει να ακούμε νέους δίσκους, όπως απολαμβάνουμε και τα παλιά, η ζωή είναι ωραία, πάντα με μουσική, η μουσική σε ταξιδεύει, σε κάνει να ονειρεύεσαι, σε προχωράει στο αύριο, ενώ σου θυμίζει και το χθες.

Η μουσική χει ανάγκη την συντροφιά σας.

Κώστας Ζουγρής

 

 

 

 

https://www.popup.gr/