Μάρθα Καραγιάννη: Οι πρώτες φωτογραφίες 2 μήνες μετά το χειρουργείο

Μάρθα Καραγιάννη: Οι πρώτες φωτογραφίες 2 μήνες μετά το χειρουργείο

Η Μάρθα Καραγιάννη πήρε πρόσφατα εξιτήριο από το νοσοκομείο με αποτέλεσμα να αναρρώνει από τις χειρουργικές επεμβάσεις στις οποίες υποβλήθηκε.

Αρκετά αδυνατισμένη παρόλα αυτά όμως το χαμόγελό της έφτανε μέχρι τα αυτιά στις φωτογραφίες που έρχονται στη δημοσιότητα.

Η Μάρθα Καραγιάννη ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη καθώς δέχτηκε επίσκεψη από την Αλίκη Κατσαβού και το μικρό 4χρονο γιο του Κώστα Βουτσά, Φοίβο στον οποίον να σημειωθεί ότι έχει τρελή αδυναμία.

Το παιχνίδι και οι αγκαλιές έπεσαν βροχή και όλοι μαζί απόλαυσαν μοναδικές στιγμές ευτυχίας που είναι ικανές να επουλώσουν κάθε πληγή που δημιουργεί ο πόνος. Άλλωστε, δεν υπάρχει καλύτερο αντίδοτο για τον πόνο από την αγάπη και μεγαλύτερος εχθρός της στεναχώριας είναι το ειλικρινές χαμόγελο ενός παιδιού.

Το πρώτο μήνυμα μετά το χειρουργείο

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου" δήλωσε η Μάρθα Καριαγιάννη στο πρώτο της μήνυμα μετά το χειρουργείο που είχε. Οι ηθοποιός ξεπέρασε τις δυσκολίες και είναι πλέον καλά στην υγεία της, αφού ξεπέρασε τον κίνδυνο.

Η Μάρθα Καραγιάννη ξεπέρασε πλέον τον κίνδυνο και είναι καλά στην υγεία της. Η ηθοποιός θέλησε να ευχαριστήσει και όσους στάθηκαν στο πλευρό της σε αυτή την δύσκολη στιγμή που είχε.

"Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους τους συμπατριώτες μου για το ενδιαφέρον τους. Είμαι καλά και σύντομα θα βρίσκομαι και πάλι στην καθημερινότητά μου", ήταν το μήνυμα που έστειλε σε όλο τον κόσμο η Μάρθα Καραγιάννη μέσω της εφημερίδας Espresso.

Ο μικρός Φούβος είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί τις νονές του.

3

Η Ντόρα Δούμα και η Μάρθα Καραγιάννη περίμεναν πως και πως τον υιό Βουτσά.

116135228 1117075762004391 4314292287009685373 n