Μετά τούς δεινόσαυρους και τούς πεταλωτές αλόγων ήρθε και η σειρά τής μουσικής να περάσει στο περιθώριο για τους μεγαλύτερους σε ηλικία;

Μετά τούς δεινόσαυρους και τούς πεταλωτές αλόγων ήρθε και η σειρά τής μουσικής να περάσει στο περιθώριο για τους μεγαλύτερους σε ηλικία;

Ολοι μας νομίζω , όταν ακούμε μιά ερώτηση στην οποία θα πρέπει να απαντήσουμε , ασυναίσθητα ψάχνουμε μιά πόρτα εισόδου , κάτι πού υπάρχει στην ερώτηση και θα το χρησιμοποιήσουμε ξεκινώντας μιά ανατροπή τής άποψης πού εξέφρασε η ερώτηση .Κάποιες φορές όπως τώρα οι πόρτες είναι τόσες πολλές πού τελικά μπερδεύεσαι .

Για να πάω κατευθείαν στό θέμα ή άποψη μου είναι ότι η Μουσική σάν πρωταγωνίστρια πέθανε ,κάπου έχει δεύτερο ρόλο και κάπου δέν υπάρχει . Αυτό δέν είναι γεροντοάποψη τών κολλημένων στα όσα συνέβαιναν στα χρόνια τής νεότητας τού καθενός .

Θέλω να αφήσω δυό φράσεις να κρέμονται σαν φωτιστικό από πάνω μας , "μήν κρίνεις εξ΄ιδίων τα αλλότρια" και " πλανώνται πλάνην οικτρά" . Κάποιοι άνθρωποι όπως εσύ , ασχολούνται ευτυχώς για εμάς όλη τους την ζωή με την μουσική , παρακολουθούν , ενημερώνονται , αναπνέουν μουσική .Οι περισσότεροι άνθρωποι μπορεί να κρατάνε για τον εαυτό τους κάποιο εξαιρετικό χαρακτηριστικό πού πιστεύουν ότι τούς ξεχωρίζει από τούς άλλους , και καλά κάνουμε , έχουμε όμως την τάση να θεωρούμε πώς οι βασικές μας απόψεις εκφράζουν τόν μέσο όρο , αυτό πού πιστεύουν και θεωρούν λογικό ή άξιο οι περισσότεροι .

Κάπου εκεί τα φωτιστικά δυναμώνουν , τυφλωνόμαστε και χάνουμε τον δρόμο. ΑΝ η Μουσική δέν είχε πεθάνει , τότε εδώ μέσα δέν θα γράφαμε εμείς , θα έγραφαν τα 15χρονα , τα οποία από όσο ξέρω δεν γράφουν πουθενά για μουσική , ούτε τα 20χρονα , ούτε τα 30χρονα . ΑΝ κάπου έγραφαν , θα λέγαμε ότι το σάιτ εδώ , για να μήν πώ για το FB , είναι καταφύγιο κάποιων γεροξούρηδων πού συνέχεια αναμοχλεύουν το παρελθόν και βλέπουν κάνα καινούργιο τραγουδάκι όπως οι συνταξιούχοι καφενόβιοι τα όμορφα κοριτσάκια .

Αυτό το ΑΝ ομως δέν υφίσταται , η γκρίνια είναι βάσιμη . ΑΝ η μουσική δεν είχε πεθάνει , τα 15χρονα θα είχαν και άλλες τοπ-τενικές επιλογές πέραν του h-h , πού είναι αυτές οι επιλογές ; Είναι θαμμένες στο χώμα , τίς έφαγε το μικρόβιο , μετά τούς δεινόσαυρους και τούς πεταλωτές αλόγων ήρθε και η σειρά τής μουσικής .

neverwill

Παρέμβαση στο

https://apotis4stis5.com/news-f/45097-kostas-zougris-afto-pisteyo-einai-ena-sygklonistiko-erotima-pou-lynei-gia-panta-tis-apories-sas