Αγαπάτε την μουσική, σας έχει και την έχετε ανάγκη.

Αγαπάτε την μουσική, σας έχει και την έχετε ανάγκη.

Δεν μας φταίει το χιπ χοπ που δεν ακούμε μουσική σήμερα

Ξέρω, ακούτε μουσική στο αυτοκίνητο, όμως δεν άλλαξαν ξαφνικά οι συνήθειες σε όλο τον πλανήτη και απαρνήθηκαν ξαφνικά όλοι την μουσική.

Άλλωστε η μουσική ποτέ δεν ήταν μόνο ένα είδος, μπορεί σε κάθε εποχή να ξεχωρίζει κάποιο, αλλά τα βιώματα πάντα υπάρχουν και δεν αλλάζουν.

Σύμφωνοι δεν βγαίνουν σε αριθμό τα εκατοντάδες καλά άλμπουμ που κυκλοφορούσαν κάθε χρόνο και έμειναν στην ιστορία, συμβαίνει αυτό στην πορεία, όχι μόνο της μουσικής, αλλά σε κάθε μορφή τέχνης.

Θα πρέπει όμως να σκεφτούμε και τις δικές μας ενδεχόμενες ευθύνες, πέρα του ότι θεωρούμε δεδομένο ότι κάποιοι είναι υποχρεωμένοι να μας παρέχουν δωρεάν καλή μουσική, μένουμε προσκολλημένοι σ'αυτά που αγαπούσαμε μικροί και δεν ανεχόμαστε το να ακούν οι άλλοι κάτι διαφορετικό.

Δεν μας ενοχλεί το αν οι πιτσιρικάδες ακούν χιπ χοπ κι εμείς ακούγαμε ροκ, σε αντίθεση με τους γονείς μας, μας ενοχλεί το να μην ακούν καθόλου μουσική.

Στην πορεία, αν ακούν μουσική θα βρουν τα ακούσματα τους, θα ακούσουν και κάτι άλλο, αυτό συμβαίνει με όλους.

Δεν έχετε συνειδητοποιήσει το πόσο σημασία έχει να στηρίζουμε όσους προωθούν την μουσική, τα μεγάλα ΜΜΕ προτιμούν να βλέπουν τα ΄παιδιά τις χαζοχαρούμενες τηλεοπτικές εκπομπές που τους φέρνουν πιο εύκολα κέρδη, εμείς στην κυριολεξία φτύνουμε αίμα για να σας κάνουμε να μας στηρίξετε με 1 ευρώ και οι περισσότεροι μας χλευάζουν, δεν θα το κάνουμε για πολλά χρόνια ακόμα, προχθές έπεσα να κοιμηθώ για μεσημέρι και από την κούραση κοιμόμουν 6 ώρες, είχα αθόρυβο το κινητό μου και τα παιδιά μου με είχαν ξεγράψει, ήλθε και με βρήκε και με ξύπνησε ένας γιος μου, άλλοι δεν ξυπνούν.

Αγαπάτε την μουσική, σας έχει και την έχετε ανάγκη.

Κώστας Ζουγρής