Τζάμπα μουσική ήθελε ο κόσμος αλλά ξέχασε το ό,τι πληρώνεις παίρνεις'

Τζάμπα μουσική ήθελε ο κόσμος αλλά ξέχασε το ό,τι πληρώνεις παίρνεις'

Παράπονα για το χιπ χοπ και την μουσική που δεν συγκρίνεται με τους....Deep Purple, οι οποίοι ουσιαστικά δεν υπάρχουν εδώ και 40 χρόνια, απλά είναι ένα franchise που κάνει περιοδείες και ο ίδιος ο Gillan τους είχε εγκαταλείψει για αρκετά χρόνια.

Οι δισκογραφικές εταιρείες, όπως και οι φαρμακευτικές, οι πολεμικής βιομηχανίας, αυτοκινήτων, ό,τι έχει σχέση με τηλέφωνα και γενικά ότι φέρνει πολύ χρήμα, προσαρμόζουν τις υπηρεσίες τους έτσι ώστε να εισπράττουν περισσότερα, με λιγότερο κόστος.

Ο κόσμος δεν εκτιμά την ποιότητα, δεν την έχουν ανάγκη αυτοί που σπάνε τους καθρέπτες που υπάρχουν στις επικίνδυνες στροφές, ούτε αυτοί που γεμίζουν την θάλασσα με εκατομμύρια τόνους σκουπίδια.

Γιατί να πιέσει το μυαλό του ο καλλιτέχνης να γράψει τραγούδια, για να του δώσουν οι πλατφόρμες 20 ευρώ για κάθε 10 εκατομμύρια streaming; το ποσό δεν είναι αυτό, αλλά δεν θα είναι και πολύ περισσότερα.

Σε 10 χρόνια, μπορεί και νωρίτερα η ανεργία θα πιάσει τον ουρανό, δεν θα υπάρχουν δουλειές.

Σε λίγους μήνες μπορεί να δουλεύει όλος ο πλανήτης τζάμπα, ή με λιγότερα χρήματα, κανείς δεν το θέλει όμως, πάντα βέβαια υπάρχει ο τρόπος να νικάει ο δυνατός, εδώ δεν χωράνε τα παραμύθια.

Κώστας Ζουγρής