hyyh 13 

 

Εδώ και αρκετά χρόνια, από τον προηγούμενο αιώνα έχω αρχίσει μία προσπάθεια, ανάλογη αυτής που σας ζητάω να βοηθήσετε την σελίδα μας, έστω με 1 ευρώ τον χρόνο, στέλνοντας επιστολές στους κατά καιρούς Υπουργούς πολιτισμού, αν θυμάμαι καλά Παπανδρέου, Σαμαράς, Βενιζέλος, Καραμανλής και όλοι οι σύγχρονοι Υπουργοί, έχουν λάβει το ίδιο mail.

 

Στα 30 αυτά χρόνια μας απάντησε και την είδαμε χωρίς καμία εξέλιξη η Υπουργός πολιτισμού επί ΣΥΡΙΖΑ και είχαμε μία συνάντηση με το τωρινό Υπουργείο πολιτισμού που μας είδε εκπρόσωπος του, αλλά όχι η Υπουργός η οποία δεν μας είπε ούτε ένα γεια, αν και την συνάντηση είχε κανονίσει το γραφείο του Πρωθυπουργού, αν όχι ο ίδιος ο Πρωθυπουργός.

 

Εχω γράψει σε όλους ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚ, έχετε διαπιστώσει ότι είμαι τρελός, ακόμα και στον Obama είχα γράψει για να έλεγε στον Σαμαρά για το κλείσιμο της ΕΡΤ.

 

Τώρα έβαλα στο παιχνίδι και το Υπουργείο παιδείας για τα ψηφιακά μας βιβλία, σιγά μην απαντήσουν, προσπάθησα μερικές φορές να τους βρω στο τηλέφωνο, όλο είναι σε σύσκεψη, τις ξέρουμε αυτές τις συσκέψεις, η χώρα θέλει τα κατάλληλα άτομα στις κατάλληλες θέσεις με ηγετικά προσόντα που θα λένε να γίνει αυτό και μετά να ελέγχουν αν έγινε.

 

Το επίπεδο των εκπομπών του Πετρίδη είναι πάντα εξαιρετικό και ο Γιάννης προσπαθεί να μεταφέρει στο κοινό του αυτά που μαθαίνουν εύκολα όλοι οι κάτοικοι των πολιτισμένων χωρών.

 

Εδώ τρώμε τον χρόνο μας στο να εξηγήσουμε στον καθένα αυτονόητα πράγματα γιατί δεν μ'αρέσει να αφήνω να αιωρούνται αμφιβολίες για ό,τι κάνουμε.

 

Οι εκπομπές του Πετρίδη θα βοηθούσαν πιστεύω μικρούς και μεγάλους στις επαφές τους με την μουσική, όπως και μερικά από τα ψηφιακά μας βιβλία.

 

Θα μπορούσαν να τις παίρνουν οι μαθητές και φοιτητές στα mail τους και μετά να γίνονται συζητήσεις. 

 

Γιατί εμείς και όχι κάποιος άλλος, αυτό ας το κρίνουν οι αρμόδιοι.

 

Πάψτε επιτέλους να χρεώνετε στον Πετρίδη, ό,τι γράφει το site, ακόμα και τα δελτία καιρού, δείτε τι απάντησε ο Γιάννης για μία ανάρτηση για τον Ολυμπιακό.

 

Giannis Petridis (Γιάννης Πετρίδης) Σίγουρα δεν με παρακολουθείς εδώ και καιρό, άκουσες το αφιέρωμα στον Dylan την περασμένη εβδομάδα; Άκουσες το μεγάλο αφιέρωμα στην μαύρη μουσική πριν κάποιους μήνες; Άκουσες μήπως σήμερα το αφιέρωμα στον Sufjan Stevens? Εφόσον δεν ακούς την εκπομπή, που κάνω προσωπικά σχόλια δεν μπορείς να εκφέρεις γνώμη για μένα προσωπικά. Το Facebook μεταφέρει ειδήσεις από 2 website ποικίλης ύλης. Δεν θα έχεις συνειδητοποιήσει ίσως, ότι ελάχιστοι τώρα πια, ενδιαφέρονται καθαρά για μουσική. Το ότι πήρε το 45ο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, είναι μια από τις ειδήσεις της ημέρας. Φιλικά Γιάννης

 

Κώστας Ζουγρής

 

Γίνε μέλος στην ομάδα μας

 

ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ!!! από τις 4 στις 5

 

Και μάθε στα παιδιά σου το https://popup.gr/

 

Αγαπάτε την μουσική από το παρελθόν; θέλετε να ξέρετε τι συμβαίνει σήμερα στον κόσμο; σας αρέσει να ενημερώνεστε πρώτοι για τις αυριανές εξελίξεις; στηρίξτε την προσπάθεια μας με 1-2-5-10-20 ευρώ ή όποιο ποσό θέλετε και σας επιτρέπουν τα οικονομικά σας, εμείς θα προσπαθήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας να σας το ανταποδώσουμε. 

Με τη δωρεά οποιουδήποτε ποσού παίρνετε 1 από τα 9 ηλεκτρονικά μας βιβλία... 200 Ροκ Άλμπουμ & η ιστορία τους, 50 Heavy Metal-Hard Rock Album, 50 Indie-Punk Album, 101 Soul/Black/Hip-Hop Album, Ένα όμορφο μουσικό ταξίδι 5 χρόνια στην Ελευθεροτυπία,Το μουσικό ταξίδι του Γιάννη Πετρίδη 5 χρόνια στην Ελευθεροτυπία, 'Η μουσική στη ζωή μας, μια μικρή ιστορία της', 'Μουσική κιβωτός, τραγούδια και συνθέσεις που αγαπήσαμε στη ζωή μας', 'ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ - Πώς να αποφύγετε το έμφραγμα και πώς να επιζήσετε μετά από αυτό- Από τον Κώστα Ζουγρή' (Pay Pal ή πιστωτική, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ GR1401106690000066974208036 EUROBANK GR1002603940000130200197486 ALPHA BANK GR7801401390139002340035656 ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ GR71 0171 4350 0064 3501 0085 835 REVOLUT GB32 REVO 0099 7039 3051 61