Τελικά θα μείνουμε μόνοι μας

Τελικά θα μείνουμε μόνοι μας

Δεν είναι ευχάριστο, αλλά πιστεύουμε ότι μπορούμε να ζήσουμε χωρίς τους 40-50 οι οποίοι έχουν γίνει χειρότεροι γκρινιάρηδες και από εμάς.

Θα θέλαμε να είμαστε αποδεκτοί από όλους, αλλά την στιγμή που αυτοί έχουν επιλέξει την επίθεση κάθε φορά που βλέπουν κάτι το οποίο δεν τους αρέσει, η διάσταση απόψεων είναι δεδομένη.

Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα με τους φανατισμένους υποστηρικτές της δήθεν σωστής μουσικής, μας ξεπερνάει.

Δεν είναι το ότι κατηγορούν τις επιλογές μας, αυτό δεν μας ενδιαφέρει αφού ο χρόνος κρίνει τους πάντες.

Αυτό που κρίνουμε σαν απαράδεκτο, είναι του ότι μας αποδίδουν ευθύνες οι οποίες δεν μας ανήκουν.

Υπερβολική αντίδραση για τους 50 που αντιπαθούν τον Καρβέλα και είναι δικαίωμα τους, όμως το να μας αποδίδουν ότι τον χαρακτηρίσαμε ροκ, ενώ κάναμε ερώτημα σε εσάς γι' αυτό, είναι άδικο. Δεν λέμε ότι δεν είναι ροκ, με την έννοια που του δίνουμε εμείς είναι και δεν υπάρχει άνθρωπος από τον καλλιτεχνικό χώρο που να μην συμφώνησε μαζί μας, κανείς βέβαια δεν θα το υποστηρίξει αυτό δημόσια.

Ευαισθητοποιήθηκαν αρκετοί για την ανάρτηση με τον Johnny Cash και το Solitary Man, τώρα είναι ο αγαπημένος τους ροκ σταρ, αλλά ο Johnny Cash όσο ζούσε ήταν ανύπαρκτος για τους περισσότερους Έλληνες, άντε να είχε κάνει κάτι το μικρό δισκάκι Ring Of Fire πριν από 60 σχεδόν χρόνια.

Άλλοι μας λένε ότι βάζουμε επίτηδες πιασάρικους τίτλους για να προκαλέσουμε κλικ, τι να πούμε, είναι όπως τα τραγούδια, αν ξέραμε ποιο θα κάνει επιτυχία, όπως και οι τίτλοι θα ήμασταν η Νο 1 σελίδα.

Εγώ προσωπικά ποτέ δεν θα προδώσω κάποιον που αγαπάω εδώ και δεκαετίες, μπορεί να θυμώνω, όμως συγκρατούμε, είναι και θέμα χαρακτήρα, μερικοί είναι πιο νευρικοί, αλλά και φανατικοί σ΄ αυτό που πιστεύουν.

Πιστεύω ότι είμαστε δίκαιοι με όλους, γράψαμε για τα Πόθεν έσχες των βουλευτών και ακολούθησαν πολλοί άλλοι τις απόψεις μας, για τις ΜΚΟ, που τώρα ξύπνησαν, έχω γράψει πριν από 3-4 χρόνια και δεν θα ξεχάσω τότε που μου είχε γράψει ο Gregory 'ξέρεις πόσο φόρο πληρώνουν αυτοί που κατηγορείς;' ας έβγαζα και εγώ 1 δις και ευχαρίστως να πλήρωνα σε φόρο το 95%.

Κώστας Ζουγρής