Και μαζί και μόνος

Και μαζί και μόνος

Αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες οι επισκέπτες μας προσεγγίζουν το 1.000.000 κι όμως στην ουσία είμαστε μόνοι μας αφού ελάχιστοι ενδιαφέρονται για το πώς συντηρείται οικονομικά η σελίδα μας, ενώ πολλοί λίγοι είναι αυτοί, που ενώ έχουν την δυνατότητα, γράφουν κάτι για να εκφράσουν τις μουσικές και γιατί όχι και τις κοινωνικές τους ανησυχίες στην σελίδα μας.

Παρεμβαίνουν μόνο όταν θέλουν να σχολιάσουν αρνητικά κάτι, ενώ ο χρόνος συνήθως δικαιώνει τις απόψεις μας, δεν είμαστε βέβαια Θεοί, απλά παρακολουθούμε στενά την διεθνή επικαιρότητα.

Ναι δεν υπάρχουν χρήματα στους περισσότερους, δεν στηρίζουν όμως και αυτοί που μπορούν, έχουν βέβαια κι αυτοί τις σκοτούρες τους.

Είμαστε η πιο πετυχημένη αποτυχία, με 1.000.000 κόσμο δεν μπορούμε να προσελκύσουμε ιδιαίτερα διαφήμιση, δεν γράφονται στην μουσική μας ομάδα και σαν ιδανική σιωπηρή πλειοψηφία, σπάνια επεμβαίνουν όταν μας κατηγορούν.

'Εχω γράψει ξανά ότι δεν μ' αρέσει να διαγράφω ή να μπλοκάρω αυτούς που δεν συμφωνούν με τις απόψεις μας, το έχω κάνει μόνο μία φορά με έναν, παλιό φίλο, ο οποίος έβριζε κάθε μέρα σε κάθε ανάρτηση τους πάντες και τα πάντα, όμως δεν νιώθω ευχάριστα όταν κάποιοι στους οποίους έχω απαντήσει, επιμένουν να γράφουν απειλές ότι θα αποχωρήσουν από την σελίδα και να μου προσάπτουν ότι εκμεταλλεύομαι το όνομα του Πετρίδη, ναι σε ένα βαθμό αυτό γίνεται από μόνο του, αλλά δεν ωφελείται μόνο η μία πλευρά, όποιος το πιστεύει αυτό είναι αφελής, όπως και αυτοί που νομίζουν ότι ο Γιάννης ζει στον Άρη.

Κώστας Ζουγρής